به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در آیین گرامیداشت سالروز تاسیس سازمان دانشآموزی که در تالار فرهنگ برگزار شد، اظهار کرد: بسیار خوشحالم که افتخار پیدا کردم در بیستمین سالگرد تاسیس سازمان دانشآموزی شرکت کرده و اشاره و مروری بر فعالیت های آن داشته باشیم.
وی ادامه داد: از آنجایی که مدرسهها در حال اتمام است و سال تحصیلی خاتمه می یابد، خداقوت می گوییم به همکارانم، مربیان، معلمان، مدیران مدارس و کارکنان ستادی که علی رغم برخی ناملایمات که بر آموزش و پرورش روا داشته می شود، صبوری کردند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سازمان دانش آموزی به عنوان یکی از مهم ترین تشکل ها در کنار سایر تشکل های دانش آموزی گفت: یکی از مهم ترین کارکردهای آموزش و پرورش را حوزه شناخت و آشنایی با مهارت های اجتماعی تعریف می کنند و برخی از صاحبنظران معتقدند که آموزش و پرورش عمومی کاری جز جامعه پذیر بودن دانش آموزان ندارد.
بطحایی ادامه داد: جامعه پذیر کردن یعنی دانش آموزان در دوران رشد و دانش آموزی ارزش ها و باورهای جامعه خودشان را بشناسند و تعمیق ببخشند و از آن نگهداری کنند، بنابراین سازمان دانش آموزی یکی از خطیرترین وظایف را بر عهده دارد.
وی افزود: آموزش و پرورش کاری جز پرورش ندارد و بچه ها در دوران تحصیل باید با مهارت هایی آشنا شوند که مولفه های هویتی را بشناسند و از آن نگهداری کنند، یکی از مهم ترین نگرانی های جامعه امروز ما این است که هویت فرزندان ما در خطر قرار گیرد؛ یعنی همان ارزش ها و باورها که از ما گرفته شود و نشانه های دیگری که برای ما نیست به ما دهند.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه فعالیتهای اردویی می تواند جامعیت پذیری را دنبال کند، گفت: برنامههای پرورشی و تربیتی باید تقویت شود، از این جهت مصمم هستیم آنها را پیش ببریم نه اینکه مربیان در تنگنای شدید امکانات باشند و این در حالی است که میبینیم دستگاههای بزرگ و شهرداری امکانات را برای خودشان نگه میدارند.
بطحایی گفت: اگر میخواهیم دانش آموز ما به بیگانگان دل نبندد باید امکانات در اختیارش قرار گیرد و آنچه توقع نظام اسلامی است، پیاده شود.
وی گفت: امروز فضای مجازی به شدت وقت دانش آموزان و حتی ما را میگیرد و بخش عمده عمرمان در فضای مجازی است، این فضا فرصتهایی دارد، اما خطراتی را هم در پی دارد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: سازمان دانش آموزی و سایر تشکل ها جای آشنا شدن با خطرات فضای مجازی است، اگر منابع لازم نداشته باشند، نمیتوانند کار کنند؛ با سخنرانی کردن اتفاقی نمیافتد، گاهی آنها حرفهایی را میشنوند که خودشان بهتر از من میدانند، اما چون وزیر هستم اکنون از زبان من میشنوند.
بطحایی بیان کرد: بچههای ما باید در اردوها و وقتی در کنار هم بازی میکنند، تهدیدها را بشناسند و بدانند فضای مجازی آنها را در خطر دارد؛ و تیزی فضای مجازی برندهتر از چاقوست، این حرفها سخنرانی مردم نیست و طی برنامههای پرورشی اتفاق میافتد.
وزیر آموزش و پرورش گفت: تمام برنامه های سازمان دانش آموزی باید تقویت کننده هویت ایرانی و اسلامی باشد تا بچه های ما با هویتشان آشنا شوند و بدانند چه سرمایه ارزشمندی دارند، باید این سرمایه را بشناسند و اگر پرده ها را کنار بزنیم و نوجوانان و جوانان زیبایی های این سرمایه را ببینند آن را روی چشمشان می گذارند، این زیبایی بسیار و پر بهاست که کمتر جامعه ای چنین سرمایه ای را داراست.
بطحایی بیان کرد: همه باید به تقویت هویت فرزندان توجه کنیم اگر برنامه ای اجرا کردیم و در ارزیابی برنامه دیدیم که بچه ها را به این هدف نزدیک نکرده، چنین اقدامی به ضد خودش تبدیل شده است که باید این را خوب مراقبت کنیم.
وزیر آموزش و پرورش گفت: امیدوارم سازمان دانش آموزی روز به روز موفقیت بیشتری دنبال کند و یقین دارم با حسن ظن همکارانم سازمان دانش آموزی به عنوان یکی از مهم ترین بخش های آموزش و پرورش خواهد شد.
در ادامه علیرضا کاظمی رئیس سازمان دانشآموزی با اشاره به آغاز دهه سوم فعالیت سازمان دانش آموزی گفت: بیش از یک میلیون ۵۹۰ هزار دانش آموز عضو این تشکل هستند که یکی از پیشروها در نظام تعلیم و تربیت محسوب میشود.
وی ادامه داد: حدود ۵۰ هزار مربی در کنار مربیان تربیتی مدارس و بدنهای از تمام معلمان کشور بدون هیچ چشمداشتی به تعلیم و تربیت دانش آموزان از طریق سازمان دانش آموزی کمک کرده و ۳۰ برنامه مختلف با رویکرد تعلیم و تربیت تمام ساحتی و ایجاد نشاط در مدارس را دنبال میکنند.
رئیس سازمان دانشآموزی با اشاره به اقدامات دانش آموزان عضو سازمان در حوادث و بلایای طبیعی کشور گفت: امیدوارم با حمایت همه جانبه وزیر آموزش و پرورش و همکارانم در راستای تحقق ارزشهای سیاسی و اجتماعی نظام و منویات مقام معظم رهبری در تحقق بیانیه دوم انقلاب گام برداریم.
انتهای پیام/
چند سال دیگه یه بررسی اجتماعی بکنید ببینید اوضاع خشونت و اضطراب اجتماعی چطوره. . خلاصه که #یه_نسل_داره_تباه_میشه.
یاعلی
#افطار انگلیسی
آره خوب فرمودید. بعصی از دانش آموزلن خیلی از مبایل استفاده می کنند. این کار تهدیدی برای سلامتی دانش آموزان عزیز ماست.باید محیط های ورزشی مدارس خصوصا در تابستان در اختیار دانش آموزان قرار گیرد و برنامه های جذاب پرورشی برای دانش آموزان تهیه و اجرا شود. نماز جماعت هم که گل سرسبد برنامه های پرورشی هست.
نه کنکور وقت مار ا می گیره
نه تکالیف
نه هزار تا دیگه بی خود دیگه که فقط وقت پر کنیه