به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، گفت: این طرح در روستاهای قامیشله و گله از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اجرا میشود.
شاهرخ محمودی افزود: با توجه به تغیرات اقلیمی ناشی از احداث سد گاران، عملیات احیا و توسعه جنگل در محدوده کاسه این سد در روستاهای مذکور به غنی شدن جنگل و افزایش سطح جنگلهای شهرستان مریوان منجر خواهد شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مریوان یادآور شد: طرح توسعه جنگل در محدودههایی از اکوسیستم جنگلی این شهرستان که تاج پوشش آن کمتر از پنج درصد است، اجرا میشود.
وی اضافه کرد: هدف از اجرای این طرح بالا بردن تاج پوشش جنگلهای فقیر شهرستان مریوان است که به نوبه خود نقش بسزایی در جذب ریزگردها و کاهش گرد و غبار ایفا میکند.
محمودی گفت: هر هکتار جنگل توانایی جذب ۲ تُن گرد و غبار را دارد و در تلطیف هوا نقش و جایگاه ویژهای دارد.
وی از رویش بذر کاشته شده در اراضی ملی حوزه آبخیز اسلام دشت این شهرستان خبر داد و افزود: با توجه به اینکه سال گذشته عملیات کپه کاری در روستای جانوره حوزه اسلام دشت از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی در سطح ۴۰۰ هکتار اجرا شد با شروع فصل بهار شاهد رویش فوق العاده بذور در مراتع این حوزه بودیم.
محمودی تاکید کرد: با توجه به حصول نتایج ارزشمند از اجرای پروژههای بیولوژیک در حفظ خاک و کمک به تاسیسات مهم آبی و همچنین افزایش تولید، این پروژهها در سال آینده در حجم بیشتری در حوزههای مهم آبخیز این شهرستان اجرا خواهد شد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مریوان یادآور شد: هدف از اجرای این پروژه اصلاح، احیا و توسعه مراتع حوزه آبخیز اسلام دشت به عنوان یکی از سرشاخههای سد آزاد است که باعث جلوگیری از رسوب گزاری در تاسیسات سد مذکور میشود.
انتهای پیام/ع