کنکوری‌ها باید ازخواب زیاد و بی‌خوابی پرهیز کنند زیرا افراد برای مطالعه زیاد نباید ساعت‌ها بی‌خواب بمانند.

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب می‌آید.

در واقع کنکور را می‌توان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم می‌زند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.

کنکور ۹۸/ کنکوری‌ها به چه میزان در روز باید بخوابند؟

روش درست مطالعه برای کنکور، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوری‌ها را تار و مار می‌کند


برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساخته‌اید و می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوری‌ها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

کنکور ۹۸/ کنکوری‌ها به چه میزان در روز باید بخوابند؟

تاثیرات منفی خوای زیاد و بی خوابی

حیدر عظمایی پژوهشگر طب سنتی  در گفت‌وگو با خبرنگار   حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: کنکوری‌ها باید از خواب زیاد و بی‌خوابی پرهیز کنند مخصوصا افراد برای مطالعه زیاد نباید ساعت‌ها بی‌خواب بمانند، این افراد به خواب مناسب نیاز دارند و حتما باید در طول شبانه روز ۶ الی ۷ ساعت خواب مفید داشته باشند، این افراد می‌توانند ابتدای صبح  ورزش‌ کنند تا گردش خون در بدنشان بهتر شود.


بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ در فصل امتحانات نهایی چگونه برای کنکور درس بخوانیم؟


کنکور ۹۸/ کنکوری‌ها به چه میزان در روز باید بخوابند؟

بهره‌مندی از دمنوش‌ها برای تقویت حافظه

عظمایی تشریح کرد: این افراد بهتر است اول صبح از دمنوش‌هایی مانند دمنوش سیب و میوه به استفاده کنند و برای تقویت حافظه  مصرف شربت شیره بادام را در برنامه خود قرار دهند.

وی ادامه داد: برای تهیه شربت شیره بادام می‌توانند حدود ۷ عدد مغز بادام، یک عدد سیب، یک عدد موز، یک لیوان آب، یک عدد لیمو ترش و یک قاشق عسل را آماده کنند و آب و عسل را داخل میکسر بریزند بعد سیب و موز را با آن ترکیب کنند.

این پژوهشگر طب سنتی افزود: مغز بادام‌ها را داخل آب ولرم بریزید تا پوسته روی آن کنده شود سپس آنها را داخل مخلوط کن بریزید و در انتها آب چند قطره لیمو ترش را به آن اضافه و این مواد را حدود ۲ لیوان میل کنید، این مواد هم نشاط آور است و هم قدرت یادگیری را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار