به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عطر و بوی گلاب جز مهمترین قسمت خوشمزهتر شدن دسرهای ایرانی است و معمولا در اکثر دسرها استفاده میشود، مثلا در انواع فرنی که در ماه رمضان هم پای ثابت سفره هامان است، اگر از عطر و بوی گلاب داخل فرنی خوشتان میاید مطمئنم عاشق این فرنی میشوید.
بیشتربخوانید : طرز تهیه زولبیا خانگی ویژه ماه مبارک رمضان
طرز تهیه فرنی گل سرخ دسر مجلسی ساده
مواد لازم برای تهیه فرنی گل سرخ
شیر: ۴ پیمانه
آرد برنج: ۴ قاشق غذاخوری
شکر: ۴ قاشق غذاخوری
گلبرگ گل سرخ: ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه فرنی گل سرخ دسر مجلسی ساده
مراحل تهیه فرنی گل سرخ
۱. برای تهیه این فرنی راحت و خوشمزه کافیه تا ابتدا آرد برنج رو به شیر سرد اضافه کرده و خوب مایه رو هم بزنین تا آرد کاملا با شیر مخلوط شود.
۲. حالا شعله رو با حرارت ملایم روشن کرده و شکر رو هم اضافه کنین.
۳. فرنی رابه طور مداوم هم بزنین تا ته نگیرد و به هم زدن ادامه بدین تا قوام بیاید و به غلظت دلخواهتان برسه.
۴. وقتی فرنی به حد دلخواهتان قوام اومد گلبرگ هارا هم اضافه کنین.
۵. حالا فقط کافیه تا فرنی را خوب هم بزنین تا گلبرگها به طور یکنواخت با فرنی مخلوط بشود و بعد فرنی آماده سرو است. وقتی گلبرگ رو اضافه کردین زیاد فرنی را روی حرارت نگه ندارین، چون ممکنه فرنی تلخ بشود.
۶. حالا فرنی رو داخل کاسه بریزین و بعد سرد شده یا داغ سرو کنین … نوش جان
منبع: وب سایت دو نفره
انتهای پیام/