به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی در نشست خبری گزارش اقدامات سازمان بهزیستی کشور در سیل اخیر کشور اظهار کرد:در زمان وقوع حوادث کودکان قشری هستند که به بیشتری کمک نیاز دارند به همین دلیل ما از گذشته تیمهای اورژانس اجتماعی را از قبل آموزش داده بودیم تا بتوانند در زمان بحران عملکرد مناسب داشته باشند.
وی افزود: در سه استان سیل زده خوزستان، لرستان و گلستان ۸۲ تیم اورژانس اجتماعی اعزام شدند و به صورت مستمر به کودکان، سالمندان و معلولان خدمات ارائه کردند.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: همچنین به منظور تغییر روحیه کودکان و ایجاد شادی در بین آنها در استان ۲۳ مهد کودک سیار، در استان لرستان ۲۴ مهد کودک و در استان خوزستان ۲۶ مهد کودک سیار راه اندازی شد و طی بررسیها نشان داد که راه اندازی مهد کودکهای سیار در مناطق سیل زده باعث شده است که طی ۷ تا ۸ روز ذهن آنها تغییر کند.
مسعودی فرید با بیان اینکه چندین مرکز سازمان بهزیستی قبل از وقوع سیل جابجا شدند، تصریح کرد: در وزارت کشور قرارگاه سازندگی سیل ایجاد شده که در این قرارگاه مسئولیت کمیته بازتوانی بهداشتی و حمایتهای اجتماعی با سازمان بهزیستی است.
مسعودی فرید بیان کرد: بین تمام سازمانها و دستگاههایی که قصد مداخلات خدماتی و رومانی در زمان وقوع بلایا دارند هماهنگی ایجاد و از موازی کاری جلوگیری کنند.
وی گفت: طی گزارشهای ارسالی تیمهای اورژانس اجتماعی و مهدهای کودک سیار در مناطق سیل زده هنوز هم در حال فعالیت هستند.
مسعودی فرید بیان کرد: براساس کمیتهی حمایتهای روانی که در وزارت کشور ایجاد شده است تمام مداخلات اجتماعی و روانی باید زیر نظر سازمان بهزیستی انجام شود و اگر تیمی هم قرار باشد اقدامی انجام شود باید آموزشهای لازم را در سازمان بهزیستی ببینند.
انتهای پیام/