به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سوپ نخود فرنگی یکی از سوپهای سبکی است که برای افطار ماه رمضان بسیار مناسب است. به همین منظور دستورالعمل تهیه این سوپ را در ادامه به شما عزیزان آموزش دادهایم با ما همراه باشید.
مواد لازم:
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
مرغ بدون استخوان و بدون پوست: ۲۵۰ گرم
نمک: به میزان لازم
پیاز قرمز خرد شده: یک پنجم پیمانه
کرفس خرد شده: یک پیمانه
هویج خرد شده: یک پیمانه
رزماری خرد شده: یک قاشق غذاخوری
آویشن خرد شده: یک قاشق غذاخوری
آب مرغ بدون نمک: چهار پیمانه
آرد: دو قاشق غذاخوری
لوبیا سبز خرد شده: یک پیمانه
فلفل سیاه تازه: نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه:
شعله اجاق گاز را روی دمای متوسط قرار دهید و روغن را داخل یک تابه بزرگ (با دیواره بلند) بریزید و در آن بچرخانید تا همه قسمتهایش آغشته شود.
سپس مرغها را با یک چهارم قاشق غذاخوری نمک طعمدار کنید و آن را درون روغن بیندازید. گاهی آنها را تکان دهید و پنج دقیقه فرصت بدهید تا خوب بپزد و به رنگ طلایی درآید.
سپس مرغها را از ظرف خارج کنید.
پیاز، کرفس، هویج، لوبیا سبز، رزماری و آویشن را درون تابه بریزید تا برای هفت دقیقه با هم بپزد و سبزیجات ترد شود. سپس چهار فنجان آب مرغ اضافه کنید و شعله را کاهش دهید و بگذارید هشت دقیقه در آن حالت بماند.
در یک کاسه، یک فنجان از آب مرغ را با آرد مخلوط کنید و آن را با همزن هم بزنید سپس به آرامی مخلوط را به تابه اصلی اضافه کنید و پیوسته هم بزنید. مرغ را هم بیفزایید. اجازه دهید همه آنها پنج دقیقه بپزد.
منبع: خراسان نیوز
انتهای پیام/