به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، عینالله جهانی معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا صبح امروز در مراسم
روز ملی اهدای عضو که در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: در سال ۸۴ حدود ۷ میلیون وسیله نقلیه در کشور تردد میکرد و متاسفانه سالیانه ۲۷ هزار نفر به دلیل تصادفات و سوانح ترافیکی فوت میکردند.
کاهش چشمگیر آمار فوتیهای سوانح رانندگی
وی ادامه داد: در سال ۹۷ حدود ۳۳ میلیون وسیله نقلیه در سراسر کشور تردد داشته است که خوشبختانه
فوتیهای سوانح ترافیکی به ۱۷ هزار نفر رسیده است.
معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا با اشاره به اینکه ۸۲ درصد از تصادفات به دلیل سرعت غیر مجاز، سبقت غیر مجاز، عدم توجه به جلو، خستگی و خواب آلودگی است، افزود: سبقت یعنی رو به رو شدن با ماشین لاین مقابل که احتمال بروز تصادف در آن وجود دارد.
جهانی ادامه داد: ۶۰ درصد از سوانح ترافیکی در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها رخ میدهد که علت اصلی آن خواب آلودگی رانندگان است و این افراد قصد دارند که هر چه سریعتر به مقصد خودشان برسند.
وی با اشاره به اینکه در ۳۰ کیلومتری ورودی شهرها عابران پیاده معمولا تردد میکنند، تاکید کرد: وقتی خانوادهای موتور سیکلت برای فرزندش میخرد باید حتما کلاه ایمنی مناسبی را نیز به او هدیه دهد.
معاون اجتماعی پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا اضافه کرد: پلیس راهنمایی رانندگی ناجا به موضوع آموزش همگانی رانندگان توجه ویژهای دارد و ما در نظر داریم کلاسهای آموزشی نیم ساعته را برای مردم برگزار کنیم.
انتهای پیام/