سرهنگ رامین پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در گفتگو باخبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تبلیغ فروش سوالات امتحانی دانش آموزان و دانشجویان در فضای مجازی اظهار کرد: برخی افراد کلاهبردار پس از قرار دادن سوالات امتحانات نهایی سالهای گذشته در کانالهای فضای مجازی اقداماتی سودجویانه و مجرمانهای را انجام میدهند.
سرهنگ پاشایی افزود: برخیها نیز با سوءاستفاده از نام انتشار سوالات نهایی، افراد را فریب داده و پس از عضو شدن آنها در کانالهای صفحات مجازی اقدام به فیشینگ میکنند.
بیشتر بخوانید: حمله های فیشینگ را جدی بگیرید!
معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با اشاره به اینکه در سال گذشته فقط به یک مورد پرونده در این باره برخورد کردیم، خاطرنشان کرد: فردی همزمان با شروع ساعت امتحان و در حالی که افراد در جلسه امتحان حضور داشتند، اقدام به انتشار تصویری از برگه سوالات کرده بود که تاثیر چندانی در روند برگزاری امتحان نداشت.
سرهنگ پاشایی در توصیهای خطاب به دانش آموزان و دانشجویان یادآور شد: افراد محصل فریب اینگونه پیامها را نخورند، چرا که این صفحات با اهداف کلاهبردارانه تهیه شده اند و در صورت عضویت در این کانالها امکان هدایت شدن کاربران به صفحات جعلی و فیشینگ وجود دارد.
انتهای پیام/
مسجد شیخ لطف الله رو کسایی ساختند که مدرک نداشتند اما در کارشان جدی و عالم بودند هنوز زیبا سر پاست.
یکی ازسارنده های اولین هواپیما Wilbur Wright فقط کلاس 4 دبیرستان درس خوانده بود
مدارک بدون علم دانش و کار سخت فقط برای مطرح کردن خود و باعث عقب افتادگی خواهد بود