به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، بهروز عیسیزهی معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به تجربیات ناخوش آیندی که از قبل داشتیم و شکایتهای سایر سفالگران، تصمیم گرفتیم کارگاه پخت سفال را از انحصار یک فرد و گروه در آورده و با مدیریت و مسؤولیت اداره میراث فرهنگی سراوان مدیریت کنیم، زیرا وقتی به فرد خاصی اختصاص دهیم، دیگران نمیتوانند از ظرفیت آن استفاده کنند.
معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان افزود: قبل از این تنها کارگاه پخت سفال کلپورگان را در اختیار مردم به صورت اختصاصی قرار میدادیم، اما به دنبال جهانی شدن سفال کلپورگان و اینکه باید تعداد زیادی در این رشته و صنعت فعالیت داشته باشند تصمیم بر این شد تا زمینه را برای استفاده تعداد زیادی از سفالگران فراهم کنیم.
وی گفت: مدیریت جدید کارگاه سبب میشود اکثر مردم روستا از این کارگاه استفاده کنند، بهترین راه چاره نظارت میراث فرهنگی بر این کارگاه بود.
عیسیزهی بیان کرد: برای این کارگاه هزینه بسیار زیادی شده و نظارت اداره کل میراث فرهنگی را طلب میکرد تا زمینه را برای بهرهبرداری تمامی سفالگران از این کارگاه فراهم کند.
معاون صنایع دستی ادارهکل میراث فرهنگی سیستان و بلوچستان افزود: به دنبال مدیریت جدید کارگاه، رقابت بیشتر بین صنعتگران فراهم شده و کیفیت محصولات افزایش یافته و هزینه سفال نیز کاهش یافته است.
انتهای پیام/ع