به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدعلی دهقان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان در جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر استانداری کرمان گفت: مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در ادارات و تذکر لسانی بایستی اطلاع رسانی شود.
محمدعلی دهقان وجدان کاری را شامل بایدها و نبایدهایی دانست که کارکنان و مدیران بایستی در قبال حقوق و وقت و زمانی که برای کار می گذارند پاسخگو باشند و بیان داشت: وظیفه سیستم ایجاد محیط اداری سالم است.
رییس شورای امر به معروف و نهی از منکر استانداری با اشاره به اینکه از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در ادارات فساد اخلاقی، فساد مالی، وجدان کاری است، بیان داشت: باید در سیستم اداری با نهادینه سازی معروفها و اطلاع رسانی در خصوص تبعات اجرا نشدن این فریضه فرهنگ سازی و سپس بر اساس مقررات برخورد کرد.
وی امر به معروف را دعوت به خوبی ها و نهی از منکر را نهی از بدیها دانست و گفت: فرهنگ سازی در زمینه این فریضه میتواند به عنوان پیشگیری از تبعات اداری و قانونی بعد از آن باشد.
دهقان آسیب شناسی منکرات دستگاه و شناسایی و ارائه راهکار را مقدمه اجرای بهتر امر به معروف و نهی از منکر در ادارات دانست و افزود: تبیین و آسان سازی معروفات و راهکار عملی برای نهی از منکرات بر عهده این شورا است.
وی وقت گذاشتن برای کار اداری، ورود و خروج افراد، استفاده از اموال دولتی، اضافه کار، حضور در نماز جماعت و ... را مواردی دانست که نیاز به اطلاع رسانی، توضیح و پس از آن تذکر لسانی و در ادامه آن برخورد قانونی دارند.
جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر به ریاست سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری و دبیری دفتر برنامه ریزی، نوسازی و تحول اداری استانداری کرمان و با عضویت اداره کل اداری مالی، حراست، دفتر بانوان و خانواده، روابط عمومی و بسیج استانداری برگزار گردید.
انتهای پیام/ی