در این پروژهها موضوعهای علمی، چون جهش DNA، بررسی آتش، مطالعههای زیست شناسی و تولد ستارگان پرداخته میشود.
چینیها ۹ آزمایش علمی برای بررسی درایستگاه فضایی خود در نظر گرفته اند. ایستگاه فضایی در حال چینیها در سال ۲۰۲۲ تکمیل خواهد شد.
آژانس فضایی چین، پروژههای ۴۲ دانشمند از ۱۷ کشور جهان را انتخاب کرده است که این طرحها قرار است در ایستگاه فضایی چینیها مورد استفاده قرار گیرند.
در آزمایشگاه فضایی Tiangong-۲ که در سال ۲۰۱۶ راه اندازی شده تاکنون آزمایشهای علمی منحصربه فردی انجام شده است. ایستگاه فضایی جدید چینیها ابعادی بزرگتر از ایستگاه فضایی Tiangong-۲ و بازه زمانی اقامت آن در فضا بیشتر خواهد بود.
ایستگاه فضایی چینیها که قرار است جزو ایستگاههای فضایی بین المللی رده بندی شود ابعادی کوچکتر از یک چهارم ابعاد ایستگاه فضایی بین المللی ISS خواهد داشت.
قرار است پژوهشهای دانشمندان کشورهایی، چون کنیا، مکزیک، پرو، روسیه، ژاپن و هند در ایستگاه فضایی چین مورد بررسی و آزمایش قرار گیرند.
یکی از آزمایشها شامل رصد خانه فضایی مشترک ساخت روسیه و هند به نام Spectroscopic Investigations of Nebular Gas است که قرار است به رصد و بررسی ابرهای گرد و غبار در فضاهای بین ستارهای در فضا با استفاده از نور ماورای بنفش بپردازد.
یکی دیگر از آزمایشهایی که قرار است در ایستگاه فضایی چینیها انجام شود، بررسی اثرمیکروگرانش و تابش اشعههای کیهانی برجهش DNA در بدن انسان است.
کارشناسان نوعی ساختارهای بیولوژیکی سه بعدی توسعه داده اند که میتواند اثرمیکروگرانش بر DNA بدن انسان را شناسایی کند.
یکی از تیمهای تحقیقاتی در این پروژه قرار است به مطالعه اثرسلولهای خورشیدی که خارج از ایستگاه فضایی متصل میشوند، بپردازد.
از جمله دیگر آزمایشهای علمی منحصربه فرد دراین طرح POLAR-۲ است که میتواند به ستاره شناسان کمک کند پرتوهای ضعیف مرتبط با منابع امواج گرانشی را مشاهده و درباره آنها به تحقیق بپردازند.
کارشناسان اعلام کرده اند با توجه به تخصیص نیافتن بودجه لازم برای ساخت ایستگاه فضایی جدید جانشین ایستگاه فضایی بین المللی در سالهای آینده تنها ایستگاه فضایی چین درمدار LEO کره زمین عملیاتی خواهد بود.
منبع: nature
انتهای پیام/