به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، مریم حسینی، رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور امروز گفت: رقم جدید برنج ایرانی آنام مرداد امسال همزمان با برداشت برنج به شالیکاران و مصرف کنندگان معرفی خواهد شد، که زودرس بودن، داشتن ظاهری همانند برنج محلی دم سیاه، بوته کوتاهتر، مقاوم در برابر باد و باران، کود پذیری بیشتر، نیاز آبی کمتر و تولید بیشتر درهر هکتار از ویژگیها و مزایای رقم جدید برنج انام در مقایسه با دیگر رقمها است.
وی از معرفی رقم جدید برنج تیسا در مازندران در آیندهای نزدیک خبر داد و گفت: زودرس، دانه بلند، و پخت خوب از ویژگیهای این برنج است.
رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور افزود: ۳۰۰ مهندس کشاورزی برای اجرای طرح مطلوب سازی برنج، مربیگری و ارائه توصیههای فنی به شالیکاران در گیلان فعال هستند.
مریم حسینی گفت: با توجه به طرح تولید برنج با همکاری سازمان جهاد کشاورزی، دانشگاهها در کنار سازمان بسیج کشاورزی سپاه قدس گیلان برای افزایش کمیت و کیفیت تولید برنج در گیلان و استانهای شمالی گام برمیدارد.
وی با اشاره به اینکه ۱۰۰ نفر از مربیان مؤسسه ملی تحقیقات برنج کشور از امروز به مدت ۶ روز، برای کار با دستگاههای شالیکوبی و سایر بخشهای مرتبط آموزش میبینند، افزود: مؤسسه ملی تحقیقات برنج کشور همواره در راستای امنیت غذایی گام برمیدارد.
رئیس مؤسسه تحقیقات برنج کشور با بیان اینکه کیفیت و کمیت برنج از مزرعه تا سفره به امنیت غذایی نیز کمک میکند، تصریح کرد: اقداماتی که برای خودکفایی در تولید برنج در استانهای شمالی بر اساس یک برنامه ریزی مشخص و اصول معینی انجام و اجرا میشود.
انتهای پیام/م.ع