به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، علی درجانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: با همت شالیکاران تا کنون ۱۵۷ هزار هکتار معادل ۷۳ درصد از ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار گیلان وجین شده است.
وی، با اشاره به نقش وجین شالیزارها در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول، از شالیکاران خواست با توجه به تداوم آب گذاری در کانالهای کشاورزی شالیزارهای خود را زودتر وجین کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: در مرحله وجین که حدود ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از نشاء انجام میشود شالیکاران با دست علفهای هرز لا بلای بوتههای برنج کنده و دور میریزند.
علی درجانی گفت: در بیشتر شالیزارهای گیلان رقمهای بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، طارم، دم سیاه و حسن سرائی کشت میشود.
وی، با بیان اینکه استان گیلان ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار دارد ، تصریح کرد: شالیکاران گیلانی سالانه ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید میکنند که ۴۰ درصد برنج کشور است.
انتهای پیام/م.ع