شالیکاران گیلانی تاکنون ۱۵۷ هزار هکتار از شالیزار‌های خود را وجین کردند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، علی درجانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: با همت شالیکاران تا کنون ۱۵۷ هزار هکتار معادل ۷۳ درصد از ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار گیلان وجین شده است.

وی، با اشاره به نقش وجین شالیزار‌ها در کاهش مصرف آب و افزایش تولید محصول، از شالیکاران خواست با توجه به تداوم آب گذاری در کانال‌های کشاورزی شالیزارهای خود  را زودتر وجین کنند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: در مرحله وجین که حدود ۱۰ تا ۱۵ روز بعد از نشاء انجام می‌شود شالیکاران با دست علف‌های هرز لا بلای بوته‌های برنج کنده و دور می‌ریزند.

علی درجانی گفت: در بیشتر شالیزار‌های گیلان رقم‌های بومی هاشمی، صدری، علی کاظمی، طارم، دم سیاه و حسن سرائی کشت می‌شود.

وی، با بیان اینکه استان گیلان  ۲۳۸ هزار هکتار شالیزار دارد ، تصریح کرد: شالیکاران گیلانی سالانه ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید می‌کنند که ۴۰ درصد برنج کشور است.

 

انتهای پیام/م.ع

۷۳ درصد شالیزار‌های گیلان با همت شالیکاران وجین شده است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.