به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهمترین آزمونهای زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب میآید.
در واقع کنکور را میتوان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم میزند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.
روش درست مطالعه برای کنکور، برنامهریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.
بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوریها را تار و مار میکند
برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساختهاید و میتوان با آرامش کامل و برنامهریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوریها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجهای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.
پویا علاالدینی شورمستی مشاور تحصیلی در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: مطلبی که قصد بررسی آن را داریم چگونگی قبولی در رشتههای مشترک، ریاضی، انسانی یا تجربی است؛ بررسی کارنامهها نشان داده که قبولی رشتههای تربیت دبیر کمی سخت است که این مورد را از دید روانشناسی و مدیریت بررسی میکنیم.
وی ادامه داد: با توجه به بررسی کارنامههای رشتههای مشترک، مشخص میشود که قبولی در زیر رشتههای ریاضی مقداری راحتتر است، مثلا میتوان در حد ۴_۵ درصد در هر درس را کمتر بزنیم.
علاالدینی شورمستی بیان کرد: بسیاری از افراد دوست دارند در رشتههای مشترک مثل روانشناسی، حسابداری، انواع مدیریت، علوم ورزشی یا رشتههای دانشگاههای فرهنگیان قبول شوند؛ همانطور که از قبل هم قابل پیش بینی بود، به علت کمتر بودن جمعیت در رشته ریاضی، قبولی در رشته ریاضی کمی راحتتر است.
این مشاور تحصیلی افزود: توصیه میشود افرادی که در دروس اختصاصی قوی نیستند و علاقه به رشتههای مشترک دارند، کنکور ریاضی بدهند و در دروس عمومی ریاضی بیشتر تمرکز کنند؛ مشاهده شده است که دانش آموز با عمومیهای بالای ۷۰ و اختصاصیهای ۱۰ درصد، تربیت دبیر شهید رجایی قبول شده است اما نکته اینجاست که رشتههای دانشگاه تربیت دبیر رجایی، از طریق ریاضی، عموما مهندسی هستند و ممکن است افرادی که به دروس اختصاصی ریاضی مسلط نباشند، نتوانند دروس را پاس کنند.
وی ادامه داد: دانش آموزانی که قصد قبولی در فرهنگیانِ تجربی دارند باید زیست و شیمی و زمین بخوانند؛ فرهنگیان انسانی باید بر ادبیات و تاریخ و عربی مسلط باشند و فرهنگیان ریاضی و مهندسی باید ریاضی و فیزیک مطالعه کنند.
انتهای پیام/
من میخوام کنکور ریاضی بدم معدلم کمه میتونم تربیت معلم قبول بشم؟
اگر بخوام تربیت معلم قبول بشم از طریق کنکور تجربی راحتره یا کنکور ریاضی ؟
من دیپلم تجربی دارم اما نمیدونم چ کنکوری ثبت نام کنم که شانس قبولیم توی تربیت معلم بره تجربی یا ریاضی ؟لطفا شرایطشو بگید
من دانش آموزان در سن 17،18 سالگی آشنایی با دانشگاه فرهنگیان نداشتم و در آن سن نمیتوانستم تشخیص درستی داشته باشم و در محیطی بزرگ شدیم که همه میگفتن رتبه خوب باید حقوق و روانشناسی برود... آنهم دانشگاه های تهران... ان شاءالله مسئولین امر چاره ای اساسی برای تحصیل کردگانی که رشته هاشون مرتبط با آموزش و پرورش هست بیندیشند.