به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، رسیدگی به این پرونده از سال ۸۵ بهدنبال مرگ غیرطبیعی یک مهندس پرواز آغاز شد. این مرد جوان بهخاطر از دست دادن کلیهاش نیاز به پیوند داشت تا اینکه چند ماه بعد فرد جوانی کلیهاش را به ازای چهار میلیون تومان به او داد.
در ادامه عمل جراحی با موفقیت انجام شد، اما طولی نکشید که بهخاطر ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن این فرد، او تحت مراقبتهای ویژه قرار گرفت و پزشکان طی آزمایشهای متعدد متوجه شدند او آلوده به ویروس ایدز شده است.
مدتی بعد نیز مهندس جوان جان خود را از دست داد و در تحقیقات پزشکی مشخص شد کلیه اهدایی به مهندس پرواز، آلوده به ویروس ایدز بوده است و برای همین اهداکننده تحت تعقیب قرار گرفت، اما خیلی زود مشخص شد وی بر اثر همین بیماری جان باخته است.
در ادامه پدر این فرد که واسطه آشنایی و پیوند بود تحت تعقیب قرار گرفت و در بررسیهای بهعمل آمده توسط پلیس مشخص شد وی قبلاً از بیماری پسرش مطلع بوده، اما این موضوع را به خانواده مهندس جوان نگفته است که در ادامه او به اتهام مخفی کردن اطلاعاتی که باعث مرگ یک فرد شده، محاکمه و به ۱۰ سال حبس محکوم شد.
مدتی بعد خانواده مهندس پرواز با طرح شکایتی دیگر اعلام کردند که عروس خانواده هم مبتلا به این بیماری شده است، بنابراین با شکایت از وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی کشور تقاضای پرداخت دیه از بیتالمال برای پسرشان کرده و همچنین درخواست پرداخت هزینه درمان عروس خانواده را مطرح کردند.
سال گذشته جلسه محاکمه این پرونده به ریاست قاضی محسن زالی و با حضور خانواده مهندس پرواز در شعبه دوم دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد که این خانواده عنوان کردند به خاطر سهلانگاری تیم پزشکی بیمارستان، پسر وعروسمان مبتلا به ایدز شدند، حالا هم باید دیه پسرمان را بدهند و هم هزینه درمان عروسمان را پرداخت کنند. در انتهای آن جلسه قضات وارد شور شدند و قرار شد دو فقره دیه کامل از طریق صندوق بیتالمال به این خانواده پرداخت شود.
اما این تمامی ماجرا نبود و دیوان عالی کشور با پرداخت دیه کامل به زن مهندس پرواز موافقت نکرد که به این ترتیب پرونده برای بررسی دوباره به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد و هفته گذشته بار دیگر جلسه محاکمه این پرونده در شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران به ریاست قاضی عبداللهی تشکیل شد.
در این جلسه خانواده متوفی و عروس خانواده که بیماری ایدز او را از پا انداخته بود در جایگاه قرار گرفتند و به طرح شکایت خود پرداختند؛ در انتهای این جلسه نیز هیأت قضایی بار دیگر رأی خود را مبنی بر پرداخت دیه از بیت المال به خانواده مهندس پرواز و یک فقره دیه کامل از بیت المال برای عروس خانواده صادر کردند تا بار دیگر این پرونده با همان رأی قبلی به دیوان عالی کشور ارسال شود.
منبع: ایران
انتهای پیام/
مگه کادر پزشکی پیوند ، سلامتی کلیه را از تمام جهات مورد آزمایش قرار نمی دهند؟ که چنین اتفاق وحشتناکی برای این خانواده نیفتد .
چه چیزهایی می شنویم
پزشکان قصور کردند ، دیه باید از بیت المال پرداخت بشه ؟؟؟
دیهبایدازکادرپزشکی
وکسانیکهباسهلانگاریوبیتوجهیباعثاینمشکل
شدندپرداختشود.