به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شله زرد در ایران جزو دسرهای سنتی بسیار محبوب و خوشمزه ای است که بنا به رسم و رسومات فرهنگی و مذهبی برای مراسم های خاصی تهیه می شود. این دسر لذیذ به دو صورت گرم و سرد سرو می گردد.
اگر قصد تهیه شله زرد مجلسی یا نذری دارید ولی فوت و فن پخت آن را نمی دانید، بهتر است در ادامه همراه ما شده و با آموزشی جدید و آسان از پخت شله زرد آشنا شوید.
پیش از هرچیز دیگری بایستی مواد اولیه و مورد نیاز برای تهیه این دسر خوشمزه را فراهم کنید که عبارت اند از؛
حتما بخوانید: طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه مخصوص ایام عید
پیش از شروع کار لازم است این نکته را به شما یادآوری کنیم که استفاده از برنج نیم دانه ایرانی دسر شما را خوشمزه تر خواهد کرد.
برنج را از قبل خیس کرده و آن را درون یک قابلمه ای بریزید. سپس شش برابر برنج آب اضافه کنید .
حالا حرارت زیر قابلمه را روشن کنید و اجازه دهید برنج به جوش آمده و کامل بپزد.
نکته!
دانه های برنج برای پخت شله زرد بایستی نرم شده و به اصطلاح باز شوند.
در این مرحله از کار شکر را افزوده و اجازه دهید همراه با برنج به جوش آید.
حالا زعفران ساییده دم شده را به مواد اضافه کرده و آن ها را خوب به هم بزنید.
حتما بخوانید: طرز تهیه دسر نارنگی
روغن یا کره را اضافه کرده و باز هم مواد را به خوبی هم بزنید.
پس از این که همه مواد به خوبی با یکدیگر مخلوط شدند، بایستی گلاب و خلال پسته یا بادام را اضافه کنید.
در این قسمت از طرز تهیه شله زرد پس از گذشت یک ربع حرارت خیلی کم کرده و اجازه دهید تا شله زرد دم بکشد.
شله زرد مجلسی شما آماده است و می توانید زیر حرارت خاموش کرده و صبر کنید تا خنک شود. از گل محمدی و دارچین هم برای تزئین استفاده نمایید.
امیدواریم با این طرز تهیه شله زرد آن را پخته و نوش جانتان کنید.
انتهای پیام/