به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پودر چیلی ادویهی خوشعطر و بو خوراکهای گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراکهایی که حبوبات داخلشا ن است مثل خوراک لوبیا چیتی رو خیلی خوشطعم و لذیذ میکنه امیدوارم این ادویه را درست کنید و از آن برای طعم دادن به غذاهایتان استفاده کنید.
بیشتربخوانید: ادویه کاری + دستور تهیه
مواد لازم
پودر پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره: ۱ قاشق چایخوری
اورگانو: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۳/۴ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار
طرز تهیه:
۱. حالا همهی ادویهها رو داخل یه کاسه بریزین.
طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار
۲. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلیای که درست کردین رو تست کنین و در صورت لزوم مقدار ادویههای داخلش بر طبق سلیقهتون تغییر بدین.
طرز تهیه پودر چیلی؛ چاشنی تند پرطرفدار
نکات:
برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمهایهای قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذاها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمهای خشک کنید و پودر کنید.
در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونهی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.
منبع: وب سایت دو نفره
انتهای پیام/