به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه پوره موز را در کاسه مناسبی بریزید و شکر و کره را به آن افزوده و مخلوط سازید.
مواد لازم برای ۸ – ۱۰ نفر
موز پوره کرده ٢ عدد
شکر ١٥٠ گرم
کره آبکرده ١١٥ گرم
اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری
آرد ٩٥ گرم
پودر کاکائو ٤٠ گرم
نمک ١ پینچ
کره بادام زمینی ١٢٠ گرم
روش تهیه برانیز موز
فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به ضلع ۲۳ سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
آنگاه پوره موز را در کاسه مناسبی بریزید و شکر و کره را به آن افزوده و مخلوط سازید (با همزن دستی).
سپس وانیل، آرد، پودر کاکائو و نمک را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.
حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و هر بار به اندازه ١ قاشق سوپخوری از کره بادامزمینی را با فاصله از هم، روی مایه برانیز بگذارید.
اکنون برانیز را به مدت تقریبی ٢٥-٣٠ دقیقه در فر بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/