به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، مصطفی پورعلی، مدیر کل ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی سازمان میراث فرهنگی کشور ظهر امروز در جلسه شورای ثبت میراث ناملموس کشور گفت: طی دو روز گذشته نزدیک به ۱۵۰ پرونده از استانها مورد بررسی قرار گرفته و ۸۰ درصد آثار نیز به ثبت رسیده است.
وی با بیان اینکه ثبت آثار به دنبال احیا و معرفی جاذبهها است، افزود: به ویژه احیای آثار فرهنگی، مهارتهای تولید صنایع دستی و آداب و سنن اقوام و مناطق مورد تاکید است.
مدیر کل ثبت آثار، حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی سازمان میراث فرهنگی کشور با تاکید به تداوم بررسی آثار، تصریح کرد: در بین پروندهها ثبت جهانی مقرنس پیشنهاد شد.
علیرضا حسن زاده، رئیس پژوهشکده مردم شناسی نیز به ضرورت تقویت گردشگری غذا اشاره کرد و گفت: گردشگری غذاهای محلی میتواند فرصت مناسبی برای رونق گردشگری مناطق مختلف کشور از جمله استانهای اردبیل، مازندران و گیلان باشد.
وی افزود: در رونق گردشگری غذا استفاده از ظروف سنتی به ویژه ظروف مسی مورد تاکید است و علاوه بر اشتغال زایی در تولید این ظروف میتواند شیوههای مناسب و اصولی طبخ و صرف غذا را نیز فرهنگ سازی کند.
انتهای پیام/ح