محمد قاسمی نژاد، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: در حوزه تولید گیاهان دارویی در استان ۲ هزار و ۷۰۰ نفر به طور مستقیم و ۳۰۰ نفر به طور غیرمستقیم در بخشهای فرآوری، توزیع، بسته بندی و تولید عرقیات گیاهی فعالیت دارند.
وی با اشاره به اینکه در سال گذشته ۲۳۹ هکتار توسعه کشت صورت گرفته و ۱۱۴ هکتار آن به صورت خود اجرایی بوده، افزود: ۱۰ هزار و ۹۸۲ تن محصول از اراضی برداشت شده است.
فاسمی نژاد، گیاهان دارویی تولید شده در استان بالغ بر ۴۰ گونه اند شامل؛ به لیمو، گل گاو زبان، رزماری، کاسنی، بابونه، بومادران، شوید، نعنا فلفلی و ... عنوان کرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان با بیان اینکه تولیدکنندگان گیاهان دارویی در استان مورد حمایتهای مالی قرار میگیرند، بیان داشت: این حمایتها شامل؛ تامین نشا و بذر به صورت یارانهای و پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان است.
به گفته محمد قاسمی نژاد، در سال گذشته، ۷۳ طرح با سطح ۴ هزار و ۷۶۵ هکتار و اعتبار ۲۳۰ هزار و ۳۱۶ میلیون ریال به بانکهای عامل معرفی شدند که از این تعداد ۳۵ طرح با سطح ۱۲۵ هکتار و تسهیلات ۵۴ هزار و ۴۶۵ میلیون ریال از محل تسهیلات اشتغال پایدار روستایی موفق شدند سطح زیر کشت گیاهان دارویی را توسعه دهند.
وی عمده شهرستانهای فعال در زمینه تولیدات گیاهی را اندیمشک، ایذه، باغملک، حمیدیه، خرمشهر، دزفول، شوش و شوشتر عنوان و تصریح کرد: علاوه بر اینکه محصولات شهرستانهای مذکور به صورت تازه، خشک شده و عرقیجات در داخل استان مصرف میشود، به منظور استفاده مستقیم در صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی، آرایشی، کنسرو سازی و نوشابه سازی به شرکتهای فرآوری به خارج از استان نیز ارسال میشوند و مورد بهره وری قرار میگیرند.
انتهای پیام/گ