رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت:این استان در زمینه تولید گوشت سفید رتبه اول غرب و شمالغرب کشور را به خود اختصاص داده است.

کردستان رتبه اول تولید گوشت سفید در غرب و شمالغرب کشوربه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،خالد جعفری به ۷۴۰ واحد مرغداری گوشتی در سطح استان اشاره کرد و افزود: این مرغداری‌ها ظرفیت ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی را در هر دوره دارند.
وی با بیان اینکه سالانه ۸۰ هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف میشود اضافه کرد: از این میزان، ۴۲ هزار تن در استان مصرف می‌شود و ۳۸ هزار تن دیگرنیز به استان‌های دیگر صادر می‌شود.
این مقام مسئول با بیان اینکه شهرستان‌های سنندج، سقز و مریوان به ترتیب بیشترین واحد‌های مرغداری گوشتی را در استان دارند، تاکید کرد: سروآباد نیز در چند سال گذشته در ایجاد واحد‌های مرغداری رشد خوبی داشته است.
استان کردستان در زمینه تولید گوشت مرغ رتبه اول منطقه غرب و شمالغرب کشور و رتبه نهم کشور را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/ت

کردستان پیشرو در تولید گوشت سفید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.