استحصال ۸ هزار تن گوشت سالم و بهداشتی در خراسان شمالی

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: با اعمال نظارت مستمر کارشناسان دامپزشکی مستقر در کشتارگاه‌های دام و طیور بیش از ۸ هزار تن گوشت قرمز و سفید، تولید و روانه بازار مصرف شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،  علی اکبر دلیرصحرایی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: از ابتدای امسال تا پایان خردادماه درمجموع هزار و 808 رأس دام سبک، هزار و ۱۰۱ رأس دام سنگین و ۳ میلیون و ۵۳۰ هزار و ۶۳۹ قطعه طیور صنعتی در کشتارگاه‌های دام و طیور استان با نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان کشتار شد.

دلیرصحرایی میزان گوشت استحصالی از این میزان را شامل ۴۹۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گوشت قرمز و ۷ میلیون و ۵۲۱ هزار و ۹۵۳ کیلوگرم گوشت مرغ ذکر کرد و افزود: با نظارت‌های مستمر کارشناسان دامپزشکی مستقر در این کشتارگاه‌ها درمجموع، ۳۲ هزار و ۲۲۳ کیلوگرم گوشت و آلایش خوراکی ناسالم و غیرقابل مصرف، ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

گفتنی است: در خراسان شمالی هم اکنون ۸ کشتارگاه دام و ۳ کشتارگاه طیور فعال و دایر است.
انتهای پیام/ط


استحصال ۸ هزار تن گوشت سالم و بهداشتی با نظارت دامپزشکی

برچسب ها: دامپزشکی ، گوشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.