علیرضا قربانی، نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: حدود ۷۰ میلیون نفر از مردم ایران، اطلاعات پزشکی و عمومی خود را در سامانههای وزارت بهداشت به ثبت رسانده و دارای پرونده الکترونیک سلامت هستند.
او ادامه داد: یکی از مسائل مهم این است که دانشگاه علوم پزشکی چقدر توانسته در پرونده الکترونیک سلامت و حتی سطح بندی خدمات بهداشتی و درمانی، رضایت مردم را کسب کند؛ اعتقاد بر این است که راهاندازی پرونده الکترونیکی سلامت، اقدامی مؤثر در زمینه کاهش هزینههای سلامت به خصوص در بخش پاراکلینیک است و به طور جدی از تقاضاهای القایی جلوگیری میکند.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس افزود: هنوز سرویس نظام ارجاع در بسیاری از مناطق کشور راهاندازی نشده است و سطح بندی خدمات به خوبی انجام نمیشود؛ برخی از مردم تصور میکنند دفترچههای بیمه مانند یک چک سفید امضا است و حتی برای مشکلی مانند سردرد باید به پزشک متخصص مراجعه کنند.
بیشتر بخوانید: اما و اگرهای نظارت بر تبلیغات پزشکی در رسانهها/ رسیدگی نظام پزشکی به تبلیغات غیر اخلاقی
قربانی بیان کرد: پزشک خانواده، کمک شایانی در ارائه خدمات بهداشتی-درمانی به مراجعه کنندگان میکند و متاسفانه هنوز به صورت پایلوت اجرا میشود.
انتهای پیام/