به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گرما هر چند انتشار مطالبی در فضای مجازی در خصوص غیر قابل زیست بودن اهواز از نظر استانداردهای جهانی، ممکن است موجب نگرانی مردم اهواز شده یا باعث شود دید برخی نسبت به زندگی یا سرمایهگذاری در این شهر تغییر کند، اما واقعیت چیست؟ و اگر این گونه باشد که میگویند، مردم اهواز چگونه همچنان در این شهر زندگی میکنند؟
محمدجواد اشرفی، سرپرست ادارهکل حفاظت محیط زیست خوزستان در خصوص این مطالب اظهار کرد: به دلیل اینکه از صحت این موضوعات مطمئن نیستیم نباید این مطالب منتشر شود. اگر مرجع رسمی و بر اساس مطالعات چنین مطالبی را منتشر کند، موضوع را بررسی میکنیم و اگر متوجه شویم سلامت مردم در خطر است قطعا موضوع را به مردم اعلام و اقدامات بازدارنده را آغاز میکنیم.
وی افزود: در چند سال گذشته همه بیان میکردند که تا سه سال دیگر خوزستان به کویر تبدیل میشود و این استان خشک خواهد شد و قابل زیستن نخواهد بود. همچنین بیان میشد که گرد و غبار باعث میشود شهر خالی از سکنه شود، اما با بارندگیهای خوب و اقدامات انجام شده، شاهد کاهش اثرات منفی گرد و غبار هستیم.
سرپرست ادارهکل حفاظت محیط زیست خوزستان بیان کرد: اینکه تا ۱۰ سال آینده خوزستان قابل سکونت نیست، صحت ندارد و خوزستان تا ۵۰ سال دیگر و همیشه استوار خواهد بود. همچنین طبق اعلام رئیس سازمان حفاظت محیط زیست تا ۵۰ سال آینده دو استان در کشور از نظر منابع آبی هیچ مشکلی نخواهند داشت و استوار خواهند ماند که نخستین استان خوزستان است و قطعا این گونه خواهد بود.
اشرفی گفت: اینکه شرایط اقلیمی ممکن است بد شود یعنی چه؟ باید علمی صحبت شود. نمیتوانم هیچ کدام از این مطالب را نقض و یا تایید کنم، اما اگر حرفی زده میشود، باید دارای مبانی علمی باشد تا بر این اساس نتیجهگیری شود.
وی تصریح کرد: انتشار این مطالب برای خوزستان خوب نیست. شاید حتی برخی افراد مقرض این حرفها را بیان کنند و نباید چنین مطالبی اشاعه داده شود.
منبع : ایسنا
انتهای پیام/