رضوانی جلال رئیس سازمان جهاد كشاورزی استان همدان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، با اشاره به اینکه براساس ابلاغیه وزیر جهاد کشاورزی درخصوص اعلام محدودیت کشت خیار و صیفی جات در فضای باز که با هدف صرفه جویی در مصرف آب وافزایش بهره وری در چند استان کشور بصورت پایلوت اجرا خواهد شد گفت: همدان از جمله استان های پایلوت است که در سالجاری این طرح را اجرا میکنند.
او ادامه داد: به منظور تامین نیازهای غذایی کشور و افزایش کمی و کیفی محصولات تولیدی، افزایش بهره وری، صرفه جویی در مصرف آب و زمینه سازی برای ایجاد اشتغال پایدار، ارزش افزوده و صادرات، از سال زراعی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ تولید محصولات خیار و فلفل در فضای باز محدود و تولید در محیطهای کنترل شده (گلخانه ای) انجام خواهد شد.
رضوانی جلال اظهار داشت: به اطلاع عموم کشاورزان، تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش کشاورزی و فعال در زمینه تولید و عرضه محصولات سبزی و صیفی باید نسبت به برنامه ریزی جهت تغییر محیط کشت از فضای باز به گلخانه اقدام کنند.
انتهای پیام/ج