توسعه موزه ها در جذب گردشگران خارجی و رونق گردشگری کشور موثر استمعاون رئیس جمهور در رشت گفت: دولت بنا دارد با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی صنعت موزه داری را بیش از پیش رونق دهد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، علی اصغر مونسان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از فعالیت بیش از ۶۰۰ موزه تاریخی و فرهنگی در کشور خبر داد و گفت: دولت بنا دارد با مشارکت سرمایه گذاران بخش خصوصی صنعت موزه داری را بیش از پیش رونق دهد.

او  تصریح کرد: موزه‌ها از مقاصد گردشگرارن خارجی هستند و توسعه این ظرفیت‌های فرهنگی – تاریخی می‌تواند در جذب گردشگران خارجی و رونق گردشگری کشور موثر باشد.

مونسان در بخش دیگری از سخنان خویش موزه میراث روستایی گیلان را ظرفیتی مناسب برای جذب سرمایه گذار بخش خصوصی و جذب گردشگران داخلی و خارجی عنوان و تاکید کرد: پیگیری‌های لازم برای بهره گیری از توان سرمایه گذاران بخش خصوصی در این موزه به عمل آید.

علی اصغر مونسان در حاشیه بازدید از موزه میراث روستایی گیلان با تأکید بر اینکه ایران علاوه بر طبیعت متنوع جز ۱۰ کشور شناخته شده و با ظرفیت بالا در بخش موزه است، افزود: موزه‌ها یکی از قطب‌های جذب گردشگری خارجی است و ایران دارای پتانسیل بالا در زمینه موزه‌های فرهنگی و تاریخی است که سبب جذب گردشگران خارجی می‌شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با بیان اینکه مسیر گردشگری مسیر صلح و دوستی بین کشور‌ها است، تصریح کرد: بیش از ۶۰۰ واحد موزه در این دولت فعال است و در تلاش هستیم موزه‌های غیر دولتی نیز به بهره برداری برسد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به موزه روستایی گیلان، گفت: موزه روستایی گیلان با موضوع متفاوت و متنوع به سنت و آداب و رسوم مردمان گیلان پرداخته است و ورود سرمایه گذار غیردولتی به این بخش سبب خواهد شد این موزه تبدیل به ۲۸۰ هکتار موزه متنوع در بخش اقامت، تفریح و جذب گردشگران شود.

مونسان با اشاره به نقش تحریم‌ها در صنعت گردشگری کشور، افزود: پرواز‌های مستقیم یکی از مولفه‌های توسعه گردشگری خارجی است که متاسفانه تحریم‌ها سبب کاهش یا قطع برخی از پرواز‌ها به داخل کشور شده است.

تشکیل ستاد کاهش تأثیرات تحریم‌ها در صنعت گردشگری

او با بیان اینکه سازمان میراث فرهنگی تهمیداتی برای پرواز‌های خارجی به داخل با توجه به تحریم انجام داده است، بیان‌کرد: ستادی از سال ۹۶ در سازمان میراث فرهنگی تشکیل شد تا تصمیماتی برای کاهش تأثیر تحریم‌ها بر صنعت گردشگری اتخاذ شود.

رئیس سازمان میراث فرهنگی در ادامه با اشاره به افزایش تمرکز روی گردشگری منطقه‌ای، اضافه کردن کشور‌های هدف، به صفر رساندن هزینه‌های روادید عراق، لغو روادید یک طرفه کشور عمان، افزود: این اقدامات سبب شده طی سه ماهه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته شاهد افزایش ورود گردشگر از حدود ۲۷۰۰ گردشگر سال ۹۷ به بیش از ۱۲ هزار و ۴۰۰ گردشگر در امسال باشیم.

او با اشاره به رشد ۵۲ درصدی صنعت گردشگری در سال گذشته، گفت: تعداد ورود گردشگران خارجی به کشور از مجموع ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار گردشگر خارجی در سال ۹۶ به هفت میلیون و ۸۰۰ هزار گردشگر در سال گذشته رسیده است.

معاون رئیس جمهور به لغو روادید یک طرفه با کشور چین اشاره و اظهار کرد: چین ۱۵۰ میلیون گردشگر خروجی در سال ۲۰۱۸ داشته که می‌تواند یک بازار بزرگ گردشگری برای کشور ما محسوب شود.

مونسان در ادامه تصریح کرد: بزودی تبلیغات وسیع در چین توسط گروه‌های مختلف برای جذب گردشگران و معرفی جاذبه‌های متنوع ایران انجام می‌شود.

اجرای ۲۱۰ پروژه در حوزه گردشگری گیلان

او با بیان اینکه استان گیلان جز استان‌های میهمان پذیر و گردشگری کشور است، اظهار کرد: بیش از ۲۱۰ پروژه در حوزه گردشگری در استان گیلان در حال اجرا است.

رئیس سازمان میراث فرهنگی با بیان اینکه از این تعداد ۴۱ پروژه هتل است، افزود: در این میان ۱۰هتل شامل هتل‌های چهار و پنج ستاره است که نویددهنده رونق گردشگری در سال‌های آتی در گیلان است.

او با اشاره اینکه ۹۰ درصد پروژه‌های گردشگری گیلان در دولت دوازدهم به بهره برداری می‌رسد، ادامه داد: بهره برداری از پروژه‌های گردشگری سبب افزایش زیر ساخت‌های گردشگری گیلان و سرآمدی در حوزه گردشگری کشور می‌شود.
 
انتهای پیام/آ

گردشگری کمترین آسیب را از تحریم‌ها دیده است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.