به گزارش خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در تفاهم نامه همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی و سازمان منطقه آزاد کیش که صبح امروز در ساختمان این سازمان برگزار شد اظهار کرد: کیش از جمله مناطقی است که ظرفیتهای زیادی در زمینه اکوسیستم نوآوری دارد.
او ادامه داد: حضور فعال دانشگاهها مطرح کشور در این منطقه و ۷ هزار دانشجو باعث میشود زمینه بسیار مناسبی برای انجام چنین فعالیتهایی فراهم باشد؛ هدف ما هم از اجرای این طرح کمک به اجرای پروژهها و تسریع آنهاست.
ستاری تصریح کرد: اکوسیستم خوبی در زمینه نفت و گاز و اقتصاد دریایی در کیش وجود دارد که زیرساختهای مناسب این منطقه و دلیل توجه به آن است؛ امیدوار هستیم اتفاقات خوبی در این جزیره رقم بخورد تا هم ساکنان منطقه و هم کل کشور بتوانند از آن سود ببرند.
ستاری یادآوری کرد: این تفاهمنامه با هدف تبدیل کیش به یک قطب اقتصاد نوآور در این منطقه امضا میشود؛ برنامههای متعددی برای این منطقه در نظر گرفته شده است که میتواند به اقتصاد و رشد شرکتهای دانش بنیان منطقه کمک کند.
در ادامه علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی اظهار کرد: صندوق نوآوری تلاش کرده است تا در حوزههای مختلف تسهیلات لازم را برای شرکتهای دانش بنیان ایجاد کند؛ یکی از نیازهای اصلی شرکتهای دانشبنیان چگونگی استقرار آن است البته ما به سرعت زمینه لازم برای استقرار شرکتها و تجهیز کارگاهها را فراهم کردیم.
او با اشاره به سیاستهای تشویقی برای شرکتهای دانشبنیان ادامه داد: تلاش کردیم تا با برنامههای تشویقی شرکتها را به سمت پارکهای علم و فناوری و کار کردن در کنار هم سوق دهیم.
بیشتر بخوانید: تبیین استانداردهای حوزه هوایی برای شرکتهای دانش بنیان
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بیان کرد: امیدوار هستیم کیش هم بتواند در این مسیر با ما همراه شود و همانطور که از ابتدای این مسیر فعالیتهای مناسبی در زمینه فعالیتهای دانش بنیان داشت در ادامه این مسیر هم پیشرو و فعال باشد.
همچنین مظفری، مدیرکل سازمان منطقه آزاد کیش اظهار کرد: انجام فعالیتهای تحقیقاتی و احداث برج نوآوری از مهمترین اهداف ما در منطقه آزاد کیش است که نیاز به فراهم آوری مقدمات زیادی داشت و خوشبختانه عملکرد مناسبی را شاهد بودیم.
او ادامه داد: خوشبختانه زمینه فعالیت در انواع زمینه در منطقه کیش فراهم است و این به معنای آن است که امکان اجرای پایلوت طرحهای مختلفی که برای کشورمان در نظر گرفتهایم در این منطقه وجود دارد؛ خوشبختانه ساختار مناسبی در این منطقه وجود دارد و این منطقه میتواند سرزمینی برای انجام فعالیتهای مختلف و حلقه اتصالی بین داخل کشور و خارج از مرزها باشد.
مظفری بیان کرد: با توجه به این که ورود به منطقه آزاد کیش نیازی به اخز ویزا ندارد، میتواند سرزمین مناسبی برای فعالیت بینالمللی و شرکتهای مختلف باشد.
انتهای پیام/