به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در میان اخبار آموزشی، امروز به بررسی چند راهکار ساده برای به خاطر سپردن درسها بپردازیم.
یکی از راهکارهای ساده برای افزایش فهم، توجه به آموزشهای کلاس درس است؛ این کار زحمتی برای شما ندارد اما به یادگیری شما کمک میکند؛ با این باور که من خیلی راحت موضوع را میگیرم یا خودم بعدها درس را خواهم خواند خود را فریب ندهید و دانش آموز و دانشجوی فعالی باشید.
سر کلاس خوب به آموزشها گوش کنید زیرا معلمها و استادها معمولا با تأکید، موضوعات مهم را مشخص میکنند؛ هرچه بیشتر در آغاز کار فرا بگیرید، به مطالعهکمتری برای آزمون نیاز خواهید داشت.
یادداشتبرداری سر کلاس یا از مطالبی که خواندهاید کار بسیار مهمی است که اغلب شما آن را انجام میدهید اما عمل کردن به این کار آن طور که در حرف به نظر میرسد، آسان نیست؛ یادداشتبردای صحیح در هنگام مطالعه کمک بزرگی به شما میکند.
باید سعی کنید هرچه معلم میگوید یادداشت یا حتی در صورت امکان گفتههای او را ضبط کنید اما این کار نباید شما را از گوش دادن به صحبتهای معلم غافل کند.
هر روز بلافاصله پس از کلاس یادداشتهایتان را مرور کنید؛ این کار به درک بهتر و به یاد سپردن آموختهها کمک میکند؛ سعی کنید یادداشتهایی که برای شب امتحان نگه میدارید خلاصه و در عین حال جامع و کامل باشد تا در کمترین زمان ممکن بیشترین حجم ممکن را مرور کنید.
بیشتر بخوانید: محل مناسب درس خواندن بدون خستگی/ چطور درسها را عمقی یاد بگیریم؟ / ترفندهایی برای مطالعه موثر در تابستان
یکی از بهترین راهکارها برای کاهش اضطراب و بهبود عملکرد آگاهی از نوع و چگونگی امتحان است؛ از معلم یا استادتان درباره نحوه آزمون و چگونگی نمره دادن بپرسید؛ ممکن است روشی برای گرفتن نمره اضافه وجود داشته باشد.
از معلم یا استادتان درخواست کنید نگاهی به جزوهتان بیندازد و در صورت تمایل موضوعات و نکتههای مهم را مشخص کنید تا شب امتحان که زمان کافی ندارید بتوانید از آن مفیدتر استفاده کنید.
تأثیر موسیقی بر عملکرد حافظه در افراد مختلف متفاوت است؛ برخی پژوهشها اثر مثبت موسیقی بر حافظه را در مبتلایان به اختلال بیشفعالی نشان دادهاند، درحالیکه در افراد معمولی تأثیر منفی مشاهده نشده است اما جالب است بدانید که برای افزایش کارایی، موسیقی کلاسیک مؤثرتر است.
پیش از همه، باید مشخص کنید که آیا اصلا موسیقی به درس خواندن شما کمک میکند یا نه؟ اگر از گوش دادن به موسقی هنگام درس خواندن لذت میبرید، مطمئن شوید به جای تمرکز بر موضوع مطالعه، شعر و ملودی آن را در ذهنتان تکرار نمیکنید.
انتهای پیام/