علی اسدی معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تاثیر شرکت در مراسمهای مذهبی بر سلامت روان اظهار کرد: برگزاری مراسمهایی که یک وابستگی به فرهنگ و اعتقادات افراد جامعه دارد اثر مثبتی روی سلامت روان افراد میگذارد و بر خلاف تصور برخیها، شرکت در مراسمهای مذهبی باعث ایجاد آرامش روح و روان افراد میشود.
او ادامه داد: شرکت در مراسمهای مذهبی و عزاداریها نهتنها تاثیر منفی روی سلامت روان افراد نمیگذارد بلکه در یک موقعیت خاصی مانند دهه اول محرم، مردم شرکت در مراسمهای مذهبی را یکی از واجبات و فرائض دینی خودشان میدانند و اگر در این گونه مجالس شرکت نکنند از نظر خلقی و روانی ممکن است به هم ریخته و دچار مشکلاتی شوند.
اسدی تاکید کرد: مردم به دلیل اعتقادات فرهنگی و دینی که دارند اگر در مجالس مذهبی و روضه شرکت نکنند احساس گناه میکنند و تصور میکنند واجبات دینی را انجام ندادهاند و در آینده دچار ضرر میشوند.
بیشتر بخوانید : شایعترین اختلالهای روانی در دنیا کدامند؟
معاون دفتر سلامت روان وزارت بهداشت گفت: افراد به دلیل اعتقاداتشان باور دارند که با شرکت در مجالس مذهبی آرامش آنها بیشتر از گذشته میشود که البته افراد سودجویی در این میان ممکن است شیطنتهایی انجام دهند که هیچ ربطی به مجالس مذهبی و هیئتها ندارد و به طور کلی در میان جوامع دینی شرکت در مجالس مذهبی باعث آرامش روح و صیقل جسم و روان میشود.
انتهای پیام/
تاثیر عزاداری بر سلامت روان افراد جامعه