به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، جعفر گوهرگانی در حاشیه این آئین گفت: پنجشنبه بازار شهر یاسوج زمینه ساز اشتغالزایی و درآمدزایی مطلوب برای هنرمندان صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد خواهد بود.
او افزود: ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان این مرز و بوم از سوی دولت به جد در دستور کار قرار گرفته و در این زمینه تسهیلات مطلوبی برای راه اندازی کسب و کار به آن ها ارائه می شود.
گوهرگانی بیان کرد: پنجشنبه بازار یاسوج، می تواند هنر جوانان این استان را در حوزه صنایع دستی در سطح ملی به مردم معرفی کند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: اهداف اصلی از برپایی این پنجشنبه بازار در شهر یاسوج از جمله ایجاد اشتغال، افزایش تولید، معرفی تولیدات گوناگون هنرمندان صنایع دستی در مرکز کهگیلویه وبویراحمد است.
محمود باقری افزود: همچنین این پنجشنبه بازار می تواند زمینه بازار فروش تولیدات صنایع دستی هنرمندان را فراهم کند زیرا که بسیاری از فروشندگان این بازار هنرمندانی هستند که از تسهیلات اشتغالزایی در حوزه صنایع دستی استفاده کرده اند.
او گفت: این بازار، پنجشنبه هر هفته در یاسوج خیابان گلستان ۱۰ برای عرضه تولیدات صنایع دستی برپا می شود.
سالانه ۲۱۸ هزار متر مربع انواع صنایع دستباف در کهگیلویه و بویراحمد تولید میشود.
بیشترین دست بافتهها در شهرستانهای دنا و گچساران تولید میشود.
جاجیم بافی، سفره بافی، نمدمالی، نی چیت بافی، مشته بافی، رندبافی، گچمه بافی، ریسندگی، سوزن دوزی، سبدبافی، رودوزیهای سنتی و سیاه چادر بافی از مهمترین دست بافتههای سرپنجه هنرمندان کهگیلویه و بویراحمد است.
استان کهگیلویه و بویراحمد با ۷۲۰ هزار نفر جمعیت در جنوب غربی ایران قرار دارد.
انتهای پیام/ط