محسن گلابی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان گفت:در هر منطقه جلسهای بین مسئولان هیئتها و نمایندگان سازمان آتش نشانی شهرداری اصفهان برگزار و نکات و ضوابط ایمنی برای برپایی هیئتهای عزاداری در شهر به آنها اعلام شده است.
او با اشاره به اینکه در صورت نیاز در نزدیکی هیأتهایی که پذیرای تعداد زیادی از عزاداران باشند، خودروی آتش نشانی مستقر میشود ادامه داد: در زمان برگزاری مجالس عزاداری ایام محرم، بازدیدهای مستمر از سوی افسران کشیک آتش نشانی انجام میشود
مدیرعامل سازمان آتش نشانی شهرداری اصفهان ادامه داد: همچنین فهرست اماکنی که در آنها مجلس عزاداری برگزار میشود به سازمان آتش نشانی اعلام شده است تا بازدید از سوی بازرسان ما صورت گیرد تا چنانچه با موارد نا ایمن برخورد کردند، تذکر داده شده و اصلاح شود.
توزیع کپسول اطفای حریق در همه هیأتهای عزاداری محرم
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تصریح کرد: آموزش به خدمه هیئتها و قرار دادن کپسول اطفای حریق در همه هیئات از دیگر اقدامات انجام گرفته برای تامین ایمنی هیئتهای عزاداری ایام محرم بوده است.
او با اشاره به اینکه در زمان برگزاری مجالس هم بازدیدهای مستمر از سوی افسران کشیک انجام میشود، اظهار کرد: در صورت نیاز در نزدیکی هیئتهایی که پذیرای تعداد زیادی از عزاداران باشند، خودروی آتش نشانی مستقر میشود.
گلابی با بیان اینکه طی بازدیدهایی که روزهای اخیر ماموران آتش نشانی از خیمهها داشته اند، موارد غیرایمن به آنها تذکر داده شده که باید برطرف شود، گفت: امسال به دلیل همزمانی ایام محرم با فصل گرم سال، نصب سیستمهای گرمایشی در خیمهها و هیئات انجام نمیشود، اما باید کولرهای آبی با احتیاط مورد استفاده قرار گیرد چراکه در صورت سرریز شدن آب و اتصالی برق به بدنه، امکان برق گرفتگی و بروز خطر وجود دارد.
او ادامه داد: کولرهای آبی هیئتها در مکانی نصب شود که آب سرریز نکند و اگر سرریز کرد هم مراقبت لازم صورت گیرد تا روی فیوز تا موتور کولر نریزد. همچنین کولر باید در خارج از محل برگزاری مجالس باشد تا در صورت بروز حادثه، خطری برای مردم ایجاد نشود.
حوادث احتمالی مرتبط با برق در هیئتهای عزاداری
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان تصریح کرد: خیمههای عزاداری باید با لولههای فلزی داربست شود چرا که اگر از لولههای پلاستیکی استفاده شود خدای ناکرده در صورت بروز حریق، پلاستیکها ذوب شده و بر روی سر مردم فرو خواهد ریخت.
او با بیان اینکه تعداد خروجیهای چادرهای برپا شده باید متناسب با جمعیت مجالس باشد، گفت: هرچه تعداد خروجیها بیشتر باشد در زمان بروز حادثه، امکان امدادرسانی و خروج راحتتر مردم هم فراهم میشود.
گلابی بیان کرد: هیئتها توجه داشته باشند که برای جلوگیری از بروز حوادث مرتبط با برق، چند رشته سیم را وارد یک پریز نکنند، برای افزایش مقاومت، فیوز را دستکاری نکنند، برق مورد نیاز خود را از کابلهای برق معابر دریافت نکنند، برای لامپهای داخل مجالس از محافظ و توری استفاده کنند و در صورت بروز هرگونه حادثه با ۱۲۵ تماس بگیرند.
انتهای پیام/ی