کاظم نسب گفت: خوشبختانه هم اکنون با وجود سد‌های دز و کارون مشکل کم آبی نداریم، ولی وضعیت کیفیت آب لوله کشی در اهواز، آبادان و خرمشهر حاد است.

آب در خوزستان کافیست، اما تمیز نه! / تامین ناقص اعتبارات نوسازی لوله کشی آب شرب اهوازجواد کاظم نسب عضو کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به این موضوع که  مردم خوزستان  نقشی موثر در جنگ تحمیلی داشتند و در سیل اخیر هم بار دیگر حماسه آفرین بودند، اظهار کرد: زیرساخت‌های آب و فاضلاب , زمین های کشاورزی و جاده ها در سیل اخیر در  استان خوزستان از بین رفتند و در عوض به جای تقدیر و تشکر از مردمان فداکار استان خوزستان با بی رحمی مواجه شدند.

او ادامه داد:  با توجه به انشعابات آب و فاضلاب  و فرسودگی زیرساخت‌ها در این استان، انتظار داریم به اندازه بهره برداری از نفت, پتروشیمی و فلزات توجه کافی به شهروندان خوزستانی داشته باشند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی  بیان کرد: با توجه به بالا بودن هزینه های آب  و برق در استان خوزستان  برای صرفه جویی بهتر است در هر خانه موتور آب و دستگاه تصفیه  آب خانگی نصب شود.

کاظم نسب  ادامه داد: در بعضی از قسمت ها به علت فرسودگی شبکه شاهد اتصال فاضلاب آب هستیم، آقای نوبخت در سفرهای مختلف به این استان بارها تاکید کرده که انشعابات استان خوزستان نیازمد تخصیص اعتبار است و ما نیز به دنبال این موضوع هستیم.

 وی با اشاره به این مسئله که  وضعیت آب شرب سالم از نظر کمی و کیفی مناسب نیست، بیان کرد : خوشبختانه هم اکنون  با وجود سد های  دز و کارون مشکل کم آبی نداریم ولی  وضعیت کیفیت آب لوله کشی در اهواز، آبادان و خرمشهر حاد است و شهرهایی مانند کارون و حمیدیه با مشکل مواجه هستند.


بیشتر بخوانید:حجم فعلی آب سد‌های سیستان و بلوچستان بیش از یک میلیارد متر مکعب است


این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: هم اکنون هزاران کیلومتر انشعابات زیرزمینی فرسوده داریم که با افزایش فشار آب این انشعابات ترکیده و با اب فاضلاب مخلوط می‌شوند و با وجود کارشناسان و مدیریت خوب در استان می‌توان فکری به حال این شبکه‌های تحتانی فرسوده کرد.

کاظم نسب در پایان اظهار کرد: در دولت اقدامات بسیاری جهت بهبود شبکه‌های فاضلابی صورت گرفت. یکی از این اقدامات مهم برای انشعابات آبی  تخصیص اعتبار  در تاریخ ۹۶/۱/۱۵ بود که متاسفانه باقی‌مانده آن هنوز جذب استان نشده است.

انتهای پیام/ 

لوله کشی های آبی استان خوزستان فرسوده است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار