به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،شاه آبادی فرماندار هرسین به تشریح اقدامات و تدابیر اتخاذ شده در راستای مدیریت بحران سیل سالجاری پرداخت و گفت : با توجه به تجربیات کسب شده در راستای مدیریت بحران سیل سالجاری و به منظور جلوگیری از وقوع برخی حوادث و مشکلات قابل پیش بینی باید تدابیری اتخاذ کرد تا از تکرار مجدد آن مشکلات جلوگیری شود.
او گفت : حفاظت از مسیرهای اصلی، راههای روستایی، ایمن سازی و تقویت پلها، لای روبی جویها و کانالهای داخل شهر از مواردی هستند که تا قبل از شروع بارندگیها میبایست ساماندهی شوند.
فرماندار هرسین افزود: از مهمترین عواملی که در زمان فصول بارندگی باعث آبگرفتگی در معابر شهرهای هرسین و بیستون میشود ریختن زباله و ایجاد پلهای سیمانی در مسیر نهرها، جویهای آب و آبروها توسط برخی اصناف است و این علاوه بر بی توجهی به حقوق شهروندی و به خطر انداختن بهداشت عمومی باعث مسدود شدن مسیر آبهای سطحی و مسیلها میشود.
شاه آبادی گفت: با توجه به هشدارهای هواشناسی و استفاده مطلوب از فرصت باقی مانده تا زمان بارندگیها شهرداریهای هرسین و بیستون باید نسبت به انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور جلوگیری از انسداد مسیر آبهای سطحی و لای روبی آبروها و مسیلها اقدام نمایند.
لای روبی مسیلهای شمال شهر هرسین و مسیلهای منتهی به مسکنهای مهر، آرامستان لک و سالن مصوب سفر مقام معظم رهبری (پیمان اکبری) از دیگر مواردی بود که فرماندار هرسین بر اجرای صد در صدی آن تاکید کرد.
شاه آبادی در بخش دیگری از سخنانش به پیگیریها و اقدامات انجام شده در راستای ساماندهی پل قدیم و جدید چهر اشاره کرد و افزود: با توجه با جلسات برگزار شده در استانداری و پیگیریهای بعمل آمده توسط استاندار محترم و معاونت محترم هماهنگی امور عمرانی استانداری مقرر گردید اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای نسبت به احیاء دیواره پل قدیم و ساماندهی پل جدید جهت جلوگیری و پیشگیری از آسیبهای جدی که ممکن است جاده اصلی و پل جدید را تهدید کند اتخاذ نمایند.
فرماندار هرسین در بخش دیگری از سخنانش بر ایجاد خاکریز پل قدیمی به منظور تقویت و حفاظت از این پل تاریخی در زمان وقوع سیل تاکید کرد.
شاه آبادی افزود: به منظور ساماندهی و انجام اقدامات پیشگیرانه در مقابله با سیل در شهرهای هرسین و بیستون به شهرداریهای این شهرها مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص داده شده است.
احیاء نهرهای سنتی در دو طرف رودخانه گاماسیاب، ایجاد آبرو به منظور هدایت آبهای سطحی (در مسیر خط انتقال گاز) در روستاهای فراش، قره، ولی، چمبطان علیا و سفلی توسط شرکت گاز، ساماندهی پلهای زیر گذر راه آهن در ضلع شمالی روستای فراش، مسیر اصلی جاده چهر به چمچمال، روبروی پتروشیمی پلیمر، روبروی روستای بزن آباد و ضلع جنوبی روستای قیطول توسط شرکت راه آهن، لای روبی کانال ضلع جنوبی کارخانه قند بیستون، ساماندهی حاشیه رودخانهها، تعیین دقیق حریم رودخانه گاماسیاب توسط اداره امور آب، ساماندهی مسیلهای پرحادثه و احیای مسیلهای قدیمی از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه مورد تصویب قرار گرفت و فرماندار هرسین بر اجرای آن مطابق با برنامه روز شمار تاکید کرد.
فرماندار شهرستان هرسین به مشخص شدن حریم قانونی رودخانه گاماسیاب و برخورد قانونی با کسانی که اقدام به ساخت و ساز یا کاشت درخت و یا کشاورزی در حریم و بستر این رودخانه در حوزه شهرستان نموده اند تاکید کرد .
انتهای پیام/د