به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان ،حبیبالله رمضانی مدیر آموزشوپرورش آبادان عصر امروز در نشست شورای آموزش وپرورش که در محل تالار الغدیر فرمانداری ویژه شهرستان آبادان برگزار شد با تأکید بر لزوم تأمین و رفع کمبود نیروی انسانی متخصص، مجرب و فضای آموزشی لازم گفت: در حال حاضر با کمبود ۴۰۰ معلم در مقاطع مختلف آموزش پرورش آبادان مواجهیم که بیشتر این کمبودها مربوط به مقطع ابتدایی است. برای در اختیار داشتن معلمها بهصورت تماموقت باید ۱۴۰ معلم در مقطع راهنمایی، ۶۰ معلم در مقطع متوسطه دوم، ۶۰ معلم در مقطع متوسطه اول و ۶۰ معلم برای هنرستان را جذب کنیم.
او ادامه داد: با توجه به اینکه پیش از آغاز سال تحصیلی جذب نیروی معلم از طریق آزمون استخدامی وزارت آموزشوپرورش در سراسر کشور انجام میشود، چنانچه سهمیهای که به شهرستان آبادان اختصاص مییابد، نتوانست کمبودها را جبران کند، مجبوریم میزان اضافهکاری نیروهای حقالتدریسی و رسمی را افزایش دهیم.
به گفته مدیر آموزشوپرورش شهرستان آبادان ، دانش آموزان هنرستانی برای یادگیری مهارتهای فنی به کارگاههای مجهز با امکانات به روز نیاز دارند که برای تأمین آنها به تخصیص اعتبارات خاص نیاز است.
رمضانی افزود: برای سال تحصیلی جدید ۶۳ هزار و ۸۲۰ دانشآموز در ۳۶۱ آموزشگاه در سطح شهرستان و در مقاطع مختلف تحصیلی علوم مختلف را فرا میگیرند.
به گفته او، تاکنون کار ثبتنام ۹۶ درصد از دانش آموزان پایههای مختلف تحصیلی در آبادان به پایان رسیده و چهار درصد باقیمانده دانش آموزان یا منتظر نتیجه نمرات شهریورماه هستند و یا در مسافرت به سر میبرند که تا پیش از آغاز سال تحصیلی کار ثبتنام آنها نیز به انجام میرسد.
مدیر آموزشوپرورش شهرستان آبادان از چوئبده، ذوالفقاری، ایستگاههای ۷ و ۱۲ به عنوان مناطق پرجمعیتی شهرستان نام برد که در آنها به ۵۰ کلاس درس نیاز هست.
رمضانی گفت: متأسفانه در این مناطق به دلیل کمبود آموزشگاه، تمامی مدارس بیشتر از ظرفیت شأن اقدام به ثبتنام دانش آموزان میکنند.
او با تأکید بر اینکه ۳۰ درصد از آموزشگاههای آبادان نیاز به نوسازی دارند، ادامه داد: در آبادان ۳۷ آموزشگاه با بیش از ۵۰ سال قدمت وجود دارد که برخی از آنها باید تخریب شوند اما به دلیل قرار گرفتن آنها در لیست میراث فرهنگی امکان انجام تغییرات اساسی در آنها وجود ندارد.
مدیر آموزشوپرورش شهرستان آبادان افزود: در حال حاضر کار نوسازی پنج آموزشگاه در آبادان در دست انجام است که در صورت امکان تکمیل آنها تا پیش از آغاز سال تحصیلی میتوان بخش زیادی از آموزش وپرورش در حوزه کمبود آموزشگاهها را جبران کرد.
رمضانی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: پارسال حدود ۱۱۴ دانشآموز بازمانده از تحصیل در آبادان شناسایی شدند که با تلاش مدیران آموزشگاههای شهرستان ۱۰۰ نفرشان مشغول به تحصیل شدند.
او افزود: در تلاشیم تا پیش از اتمام شهریورماه و آغاز سال تحصیلی جدید کار شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیلی را به انجام و اتمام برسانیم، پیشبینی ما شناسایی ۱۰۰ دانشآموز بازمانده از تحصیل است.
مدیر آموزشوپرورش شهرستان آبادان گفت:بر اساس توافق انجام شده با اتحادیه کتابفروشان کار عرضه لوازمالتحریر با نرخ دولتی به دانش آموزان انجام میشود.
رمضانی افزود: سال گذشته با کمک سازمان منطقه آزاد اروند و وزارت آموزشوپرورش ۶ میلیارد ریال اعتبار برای تسویه بدهی آب و برق آموزشگاههای آبادان اختصاص یافت، بدهی آموزشگاهها تا پایان سال ۹۶ بهطور کامل تسویه شد.
اوافزود: بر اساس قانون الگوی مصرف در مدارس کشور، مقرر شد تا از سال گذشته بهای برق رایگان شود اما این اتفاق مهم در آبادان تاکنون رخ نداده است.
انتهای پیام/ د