به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، غلامرضا جباری کارشناس تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی فارس گفت: غالب لیموترش استان فارس واریته لیموی آب، " مکزیکین لایم" است که در سال جاری ازنیمه دوم مردادماه برداشت آغاز و پیش بینی میشود تا اواخرآبان ماه ادامه داشته باشد.
به گفته او، دیگر ارقام لیموترش در استان فارس شامل رقم لیمولیسبون (خارکی)، لیمو پرشین لایم و لیمو چهار فصل است.
جباری تصریح کرد: افزون بر ۸۰ درصد لیموترش تولیدی استان فارس به سایر نقاط مختلف کشور و نیز به کشورهای حوزه خلیج فارس و آسیای میانه صادر میشود و این محصول علاوه بر مصرف تازه خوری در کارخانجات استان فارس به صورت فرآوری و درصنایع تبدیلی کاربرد دارد.
او ادامه داد: باتوجه به مقاوم بودن این درخت نسبت به سایر گونههای مرکبات به شرایط اقلیمی در چند سال گذشته در مناطق جنوبی استان گسترش و توسعه زیادی داشته است.
به گفته جباری اشتغال پایدار در این محصول در استان فارس ۱۳ هزار و ۸۲۵ نفر و اشتغال موقت ۱۹۵ هزار و ۱۰۰ نفر است.
عمده شهرستانهای تولید کننده لیموترش در استان فارس به ترتیب جهرم، قیروکارزین و لارستان است.
انتهای پیام/م