به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،محمد کشتکار معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اجرای طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ گفت:در این راستا تا پایان شهریور همه ۱۹ کشتارگاه صنعتی طیور استان رتبه بندی خواهد شد.
محمد کشتکار افزود:با توجه به بازرسیهای صورت گرفته رتبه بندی این واحدها به صورت یک کشتارگاه در درجه +A, شش واحد در درجه A وبقیه در حوزه B است.
وی با بیان اینکه با توجه به این رتبه بندی از اول مهر، مرغ تولیدی در سه درجه کیفیت +A,A و B توزیع میشوداضافه کرد:مرغ گرید +A به وزن یک کیلو و ۳۰۰ تا دو کیلو گرم (مرغ سایز) ,سالم، مشابه مرغ سبز (بدون آنتی بیوتیک) ,بدون هیچ آلودگی میکروبی و از هیچ دارویی در هنگام پرورش آن استفاده نشده است.
کشتکار ادامه داد: مرغ گرید A هم همان مرغ سایز، ولی باقیمانده میکروبی و ودارویی در آن در حداقلهای مجاز است و مرغ گرید B هم از نظر بهداشت و سلامت مصرفش مجاز، اما باقیمانده میکروبی و دارویی دارد و سایز نیست.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: مرغ سایز طعم و ارزش غذایی بالا و چربی کمتری دارد و باقیمانده دارویی بسیار کم (حد مجاز) دارد.
کشتکار اضافه کرد:درست است که مرغهای تولید شده بر اساس کیفیت و نوع تولید، حائز رتبه میشونداما همه رتبههای مرغ قابل مصرف است، اما کیفیت ماندگاری، تولید و خوراک و ... رتبه آنها را تعیین میکند که قابل تغییر است و واحد تولیدی میتواند با ارتقاء امکانات و شرایط بهداشتی رتبه خود را افزایش دهند.
انتهای پیام/م