به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان علی زارعی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان زرند از آغاز برداشت مغز سبز در این شهرستان خبر داد و گفت: از ۳۴هزار هکتار سطح زیر کشت محصول پسته در شهرستان زرند حدود ۵ درصد محصول پسته این شهرستان بصورت مغز سبز (کال) برداشت میشود .
او افزود: مغز سبز پسته با قیمتی گرانتر در بازارهای داخلی و کشورهای اروپایی و چین عرضه میشود.
زارعی گفت: زمان برداشت پسته کال هنگامی است که در ۳۰ تا ۴۰ درصد از دانههای پسته، رنگ پوست نازک روی مغز از سفید مایل به زرد به صورتی گشته باشد.
او فصل برداشت پسته کال را حدود دو هفته اعلام کرد وبیان داشت: مغز پسته سبز شهرستان زرند بهترین کیفیت را بین مغز سبز در کشور دارد.
زاعری تصریح کرد: برداشت محصول پسته در شهرستان زرند از اوایل مهرماه آغاز می شود وپیش بینی میشود در مدت زمان یکماهه حدود ۲۰هزار تن پسته در این شهرستان برداشت شود.
اویادآور شد: پسته شهرستان زرند با توجه به شرایط آب و هوایی خاصی که دارد به لحاظ طعم و رنگ و مغز و کیفیت رتبه اول استان را داراست.
انتهای پیام/ح