نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت سامانه دوم آبرسانی که عملیات ساخت تونل و لوله گذاری آن کامل شده در انتظار اختصاص ردیف بودجه ای مجزا برای تکمیل تصفیه خانه است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان ،حمیدرضا فولادگر نماینده مردم اصفهان مجلس شورای اسلامی در نشست خبری امروز با اشاره به اعتبار دو هزار میلیاردی مورد نیاز برای تکمیل سامانه دوم آبرسانی عنوان کرد: احداث تونل و لوله گذاری‌های سامانه تکمیل شده و تنها تصفیه خانه این طرح به اختصاص یک هزار میلیارد اعتبار نیاز است.

او با بیان اینکه یکی از خواسته‌های نمایندگان در در پی استعفای آن‌ها پیگیری اختصاص ردیف بودجه‌ای مجزا برای تکمیل این سامانه بود اظهار کرد: دولت پس از اعتراض نمایندگان قول اختصاص بودجه مجزا را داده است.

گزارش کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی و اصل ۴۴

رئیس کمیسیون حمایت از تولید ملی با اشاره به گزارش این کمیسیون بیان کرد: این گزارش حاوی چالش‌ها و راهکار‌های تولید کنندگان در ابعاد مختلف است.

او با اشاره به شرح وظایف سه بخش دولتی، بخش خصوصی و مجلس تصریح کرد: چالش‌های رونق تولید در۱۰ بخش صنعت، معدن، نفت و پتروشیمی، برق، کشاورزی و صنایع تبدیلی، توسعه روستایی، مسکن، فناوری اطلاعات، جهانگردی و خدمات و میراث فرهنگی مطرح و راهکار‌های آن ارائه شده است.

فولادگر ادامه داد: مشکلات تولید هر ۱۰ بخش در حوزه‌های نظام جامع مالیاتی، نظام بیمه‌ای، مسائل ارزی و مدیریت منابع مورد بررسی قرار گرفته است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش دوم مبنی بر قانون نظارت بر رفع موانع تولید اظهار کرد: این قانون که ۴ سال از ابلاغ آن گذشته است، اولین گزارش در مورد نحوه اجرای این قانون ۲ ماه پیش در صحن علنی مجلس قرائت شد.

او با اشاره به یکی از مواد مهم این قانون ۶۰ ماده‌ای وی بیان کرد: در حوزه مالی بانک هاموظف شدند که اموال مازاد خود را بفروشند و بنگاه‌داری نکنند.

 

 

پایش‌های کسب و کار مجلس

 

رئیس کمیسیون تولید ملی در خصوص دیگر نظارت مجلس در بحث فضای کسب و کار عنوان کرد: مجلس در هر فصل عوامل مختلف محیطی را با کمک تولید کنندگان بررسی و گزارش می‌کنند.

فولادگر ادامه داد: بدترین عامل از دید تولید کنندگان تا پایان سال ۹۶ دشواری تامین مالی از بانک‌ها بود.


او با اشاره به گزارش مجلس در پایش کسب و کار در سال ۹۷ و سه ماه نخستین سال ۹۸ وی بیان کرد: دو عامل غیرقابل پیش بینی بودن قیمت مواد اولیه و محصولات و همچنین بی ثباتی سیاست ها، قوانین و مقررات دو چالش مهم تولید کنندگان بوده و دشواری تامین مالی و بوروکراسی اداری در رتبه سوم و چهارم قرار دارد.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به جایگاه ایران در بحث بهبود کسب و کار عنوان کرد: اکنون کشور ما در بین ۱۹۳ کشور جهان رتبه ۱۲۸ را دارد که با توجه به۳ شاخص رقابت پذیری، امنیت سرمایه گذاری و حقوق مالکیت تعیین می‌شود.


سرانجام واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس

 

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه واگذاری این دو باشگاه به بخش خصوصی چندین سال است که مطرح شده است عنوان کرد: متاسفانه بار مالی، فرهنگی، اخلاقی و اخیراً بار امنیتی به دولت تحمیل می‌شود.


او با اشاره به تشبیه این دو باشگاه به دو صنعت خودروسازی تاکید کرد: متاسفانه وزارت خانه‌ها به جای انجام کار حاکمیتی بنگاه داری می‌کنند.


فولاد گر با بیان اینکه بدهی ها، مطالبات این دو باشگاه مشخص نبوده و اموال ثبت شده نیست، اظهار کرد: قرار بود طبق حکم بودجه‌ای واگذاری این دو باشگاه تا پایان شهریور در فرا بورس انجام شود که این مهلت تمدید شد.

 

سهام عدالت و واگذاری به مردم

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به ساماندهی سهام عدالت عنوان کرد: در لایحه سهام عدالت مقرر شد تا در دوره‌ای ۵ ساله آزاد شده و مردم عهده دار سهام شوند.

او ادامه داد: دولت مکانیزمی پیش بینی کرده بود که از طریق بورس و واحد‌های سرمایه گذاری واگذار شوند.

فولادگر با اشاره به ساختار فعلی سهام عدالت که از سوی مردم مدیریت می‌شود، بیان کرد: سهام مردم با قرار دادن دارایی خود در نهاد متولی، پشتیبانی می‌شود و یا با قرار دادن سهام در بورس، قابلیت رشد دارد.


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.