رئیس پلیس فتا استان ایلام گفت:شخصیت سازی ها و پیروی از چنین نگرش هایی آسیب ها و برخی جرایم سایبری را به همراه دارد.

شخصیت سازی های واهی و دروغین یکی از آفت های فضای سایبری استجمالی رئیس پلیس فتا استان ایلام در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، جدی گرفتن مخاطرات فضای مجازی را ضروری دانست وگفت: خانواده اصلی ترین نهاد در پیشگیری از آسیب های فضای سایبری است.

او افزود:باید همه سازمان ها و ارگان های مربوطه به خصوص خانواده به عنوان تأثیرگذارترین نهاد اجتماعی در زندگی افراد جامعه نسبت به افزایش سطح آگاهی و دانش سایبری کاربران اهتمام لازم را داشته باشند.

 جمالی با بیان اینکه شخصیت سازی های واهی و دروغین یکی از آفت های فضای سایبری است اظهار کرد : با توجه به اینکه اینگونه شخصیت سازی ها و پیروی از چنین نگرش هایی آسیب هایی همچون ترویج الگوهای نامناسب، کاهش ارتباطات، از هم گسیختگی خانواده ها، طلاق، به خطر افتادن حریم خصوصی افراد و خانواده ها و بحث اعتیاد و برخی جرایم سایبری را به همراه دارد لازم است که کاربران و خانواده های آنان نظارت و کنترل بیشتر و مستمری بر فرزندان خود هنگام فعالیت در فضای سایبری را داشته باشند.

جمالی به تهدیدات شبکه های اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد : امروزه اکثر جرایم را در حوزه شبکه های اجتماعی به دلیل اعتماد به افرادی با هویت های جعلی اتفاق می افتد.

رئیس پلیس فتا استان ایلام نقش رسانه ها را در امر آموزش و فرهنگ سازی فضای سایبری مفید و تأثیرگذار دانست و بر همکاری دانشگاه ها و فضاهای آموزشی جهت ارتقاء سطح سواد رسانه ای در فضای مجازی در بین جوانان و نوجوانان تاکید کرد.

او در ادامه یاداور شد: پلیس فتا آمادگی مقابله با جرایم رایانه ایی را دارد و از هموطنان درخواست داریم در صورت مواجهه با جرایم رایانه ایی مراتب را سریعاً از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir گزارش یا با شماره تلفن 32221397-084 تماس حاصل نمایند.

انتهای پیام/با

جدی گرفتن مخاطرات فضای مجازی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.