دغاغله رئیس گروه پرورش شیلات خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: به منظور کاهش هزینه تولید و با توجه به ترکیب کشت، معمولا در هر منطقه از موادغذایی در دسترس همان منطقه از جمله انواع کنجالههای گیاهی، پودرماهی و پودر گوشت برای تغذیه آبزیان استفاده می شود.
او افزود: حدود ۴۰ درصد تغذیه کپور از طریق غذای فرموله شده کارخانهای شامل کنسانتره، اکسترود و پلت تامین میشود.
دغاغله بیان داشت: گروهی از آبزی پروران، بخشی از غذای مورد نیاز گونه را با استفاده از مواد غذایی مختلف، در مزرعه ترکیب کرده و از این غذای ترکیبی جهت تغذیه کپور استفاده می کنند، ولی اکثر نیاز پروتئینی این گونه با استفاده غذای کارخانه ای تامین می شود.
رئیس گروه پرورش شیلات خوزستان تصریح کرد: حدود ۸۰ درصد این غذا توسط کارخانجات تولید غذای آبزیان واقع در استانهایی مثل چهارمحال و بختیاری، فارس و لرستان تامین شده و بقیه نیز توسط کارخانههای تولید غذای استان تولید می گردد.
انتهای پیام/م