احمد سواعدی مسئول سازمان دانش آموزی آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: شرایط بوفه مدارس طبق بخشنامه وزارت آموزش و پرورش برعهده سازمان دانش آموزی است.
او افزود: مدیران مدارس مسئول مستقیم نظارت بر بوفه مدارس است و بهترین تغذیههایی که میتوان در بوفهها عرضه کرد عبارت اند از خوراکیهایی که با فاکتور رشد دانش آموزان تناسب داشته باشند.
سواعدی بیان داشت: باید همه فروشندگان بوفه کارت بهداشت سلامت داشته باشند و خوراکیهای غیرمجازی که خودشان تهیه میکنند را نباید در بوفه مدارس ارائه کنند.
مسئول سازمان دانش آموزی آموزش و پرورش ناحیه ۴ تصریح کرد: مواد غذایی مجاز و غیرمجاز طی بخشنامه اعلام میشود که بازرسان نظارتهای لازم را در طول سال تحصیلی انجام میدهند.
این مقام مسئول در خصوص نظارت بر قیمتهای مواد غذایی بوفه مدارس نیز گفت: در بحث قیمتها نیز نرخ نامه مواد غذایی حتما باید در بوفه مدارس ارائه شود و در صورت مشاهده هر نو تخلف با بوفه دار برخورد می شود.
انتهای پیام/م