داریوش ارجمند بازیگر سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، پیرامون سریال و فصل سوم «ستایش» گفت:فصل سوم ادامه دوفصل گذشته است، معتقدم آقای مطلبی به عنوان نویسنده یک کارشناس فوق العاده، بصیر و آگاه درباره سبک زندگی امروز و فرهنگ گذشته ما بحث کرده است.
وی پیرامون واکنشهای مردم نسبت به سریال «ستایش» بیان کرد: در خیابانهای تهران آدمهایی را دیدم که میگفتند کاش پدری مثل حشمت فردوس داشتیم و دخترانی را دیدم که میگفتند کاش پدرشوهری مثل حشمت فردوس داشتم.
ارجمند افزود:بسیاری از افراد میگویند این سریال ضد زن است، اما چنین چیزی نیست این موارد از اطلاعات اندک است، در دنیا خانواده ها آرزو دارند اولین بچه آنها پسر باشد چراکه میتواند خانواده را بعد از مرگ پدر حراست و حفاظت کند؛ دختر مال مردم است و بعد از ازدواج میرود و نام همسر خود را میگیرد، اما پسر میتواند خانواده، پدر، مادر، خواهر، برادر خود را حفظ کند و این روحیه در بیشتر جهان وجود دارد.
ارجمند بیان کرد:گرچه این حرف را دین من، پیامبرمن به زیبایی با رفتارشان در عمل خود کنار زده است، یعنی تمام ائمه ما از نسل دختر پیامبر هستند بنابراین دختر مهم است.
بازیگر سریال «مرضیه» پیرامون علاقه فردوس به دختر توضیح داد: برای فردوس دختر هم مهم است؛ وقتی که عروس او باردار است به او میگوید در اتاق تاریک نباش و در باغ ۵ هزار متری راه برو تا بچه اکسیژن بگیرد.
وی ادامه داد:حشمت فردوس راهی که در این زندگی طی کرده را توضیح میدهد، او در کنار اخلاقهایی که دارد، اما جامعه و افراد جامعه را میشناسد به همین دلیل است که نه معتاد است، نه گردن کلفتی میکند چرا که به سختی به این مقام رسیده است و این سریال نشان میدهد چگونه برای رسیدن به هدف خود تلاش میکند.
وی پیرامون دنباله دار بودن قصه سریال «ستایش»بیان کرد: قصه سریال «ستایش» دنباله دار است و به فصل سوم رسیده شاید هم قسمت چهارم آن ساخته شود.
ارجمند گفت: ما در «ستایش» مسیر زندگی شخصیتها را دنبال میکنیم و چیزی در سریال به اجبار وارد نشده اگر اینگونه بود مردم سریال را قبول نمی کردند و در این یک سال گذشته دیگر نمیتوانستیم جواب مردم را بدهیم که فصل سوم سریال ستایش چه زمانی پخش میشود پس مردم به سریال ستایش علاقهمند هستند.
انتهای پیام/
دختر "مال" کسی نیست، آقای بازیگر.
سریال ستایش، بسیار ضد زن/زنستیز و مرد سالار است.
از نظر کارگردانی، پیش از عقباُفتادگیست.
از نظر فیلمنامه، وهمگرا و تخیلیست.
سریال ستایش، نه دارای شخصیت است، نه منطق، نه از واقعیت جامعه -- بلکه فقط به مانند عقبماندهایست که تلاش میکند به بهترین شکل ممکن، ترویج عقبماندگی کند تا ارضاء روحی شود.
کارگردان سریال ستایش، حس نمیفهمد -- تکنیک نمیفهمد -- بلکه اسیر درک نداشتهی خود از مسائلیست که نمیداند و نمیتواند که بداند -- و البته، او آگاهانه تحت تاثیر مهندسی پشتپردهای که توسط "افراد" وجود دارد نیز قرار گرفته است.
سریال ستایش، در یک بیان، "توهمای عقبمانده است".
(من، از ۱۰ نمره، به این سریال منفی ۲ میدهم.)
اُفتـــــــاد!؟
تبعیض بین پسر و دختر رو در خانواده ها تأیید و بدتر تأکید میکنه و به همه خانواده های دنیا بست میده. از طرف دیگه وقتی عروس برای حشمت فردوس مهمه و بهش اهمیت میده که باردار باشه. اینطور به مخاطب القا میکنند که خود زن ارزش نداره و این نقش تداوم نسل زن هست که فقط مهمه.
اصلا تو خود سریال هروقت میگه عروس، ترس توی چهره ستایش معلوم میشه. کاملا منفعلانه
در ضمن مرد بودن صفت نیست و فقط یه جنسته پس چیزی به اسم مردونگی وجود نداره
سریال من عالی بود همه فوق العاده بودن
آقای داریوش ارجمند فوق العاده بود
سریال بسیار مزخرفی است.
حرف دلم را زدم.
مراقب باشیم
هر جوری حساب میکنم نمیشه آخه
ولی فیلمش و دوس دارم نیگا میکنم
خود دانید...از ما گفتن بود.
سریال ستایش واقعیت جامعه رو نشون میده.خیلی اموزنده هست .امیدوارم فصل ۴ هم ساخته بشه.چون روزمرگی این سریال مصنوعی و دوراز ذهن مخاطب نیست و خیلی هم جالب و اموزنده هست
ستایس این همه پول از کجا آورد. که بدیهای فردوس بده گنج پیدا کرده حاج یوسف با اون همه کار کردن خواست زمینشو بفروشه بعد ستایش بیکار از کجا چهار صد میلیون تومن آورد. اون هم مستاجر باب یک فیلم درست حسابی درست کنید.این چیه آخه
این سریال لااقل یک سری پیام های اخلاقی من جمله تعصب روی خانواده و نگهداری و حفاظت از خانواده در سخت ترین شرایط (ستایش) و بی پول ترین شرایط (حشمت برای گرفتن حضانت دخترهای صابر) رو به مخاطب انتقال می ده
فرقی نداره دختر هست یا پسر
اتفاقی داره می افته که از ستایش داریم متنفر میشیم اما از زن صابر خوشمون میاد...مشکل کجاس؟؟؟؟؟؟؟