یک محقق و پژوهشگر گفت: شکستگی استخوان در بیشتر مواقع یک فوریت پزشکی محسوب می‌شود که با کمک متخصص می‌توان استخوان‌ها را کنار هم قرار داد و با رادیولوژی کنترل کرد.

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره درمان شکستگی پا با طب سنتی اظهار کرد: شکستگی استخوان در افراد ممکن است در اثر ضربه یا تصادف، برخورد با اجسام سخت، حتی پوکی استخوان اتفاق بیفتد و انواع شکستگی باز و بسته وجود دارد. معمولاً شکستگی باز موجب بریدگی و پاره شدن پوست خواهد شد. قسمت شکسته شده استخوان در اثر شکستگی بسته هیچ پارگی و زخمی در آن ناحیه  ایجاد نخواهد شد.

ساعت 15/درمان شکستگی پا با طب سنتی
وی در ادامه افزود: شکستگی استخوان در بیشتر مواقع  یک فوریت پزشکی محسوب می شود که با کمک متخصص می‌توان استخوان‌ها را کنار هم قرار داد و با رادیولوژی کنترل کرد. اگر  شکستگی شدید نباشد می‌توان آن ناحیه را  با آتل بست تا  بهبود کامل پیدا کند  و به طور کلی  از عفونت جلوگیری شود.  اگر شکستگی  شدید فوری درمان نشود می‌تواند موجب مرگ فرد هم شود.

عظمایی درباره علائم آن بیان کرد: این نوع عارضه  علائمی از خودش نشان می‌دهد  که همراه با  تغییر استخوان و بدشکل شدن آن  همراه است. دومین تغییر شکل استخوان و درد هنگام لمس کردن آن قسمت توسط یک فرد غیرمتخصص اتفاق می‌افتد. در بعضی از موارد عضو آسیب دیده و حساس  دچار ساییده شدن یا فاصله می‌شود. گاهی تغییر رنگ در آن ناحیه به صورت قرمزی یا کبودی  ظاهر می‌شود.


بیشتر بخوانید: درمان مشکلات قلبی با طب سنتی


وی درباره درمان این نوع عارضه بیان کرد: معمولاً درمان آن با استفاده از مصرف ویتامین‌ها صورت می‌گیرد که بهتر است افرادی که مشکلات پوکی استخوان و تجربه شکستی دارند، همچنین کودکان در حال رشد ویتامین دی ۳ استفاده کنند. برای این افراد همچنین پودر سنجد هم می‌تواند مفید باشد. افراد می‌توانند به صورت شربت درست کنند و بنوشند.

 

ساعت 15/درمان شکستگی پا با طب سنتی
عظمایی در ادامه گفت: خوردن کله جوش پیشنهاد می‌شود، در حالی که  مصرف  سویق گندم و جو با شیر همراه شیره انگور، خرما مفید خواهد بود. مالیدن زردچوبه با تخم‌مرغ  هم می‌تواند موثر باشد و خوردن پاچه گوسفند، حلیم، شیربرنج  بسیار مفید است.  شیربرنج با انگور و روغن‌های حیوانی  می‌توانند به راحتی موجب  تقویت مفصل‌ها شوند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۶ ۲۱ شهريور ۱۴۰۰
ممنونم عالی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۶ ۱۹ شهريور ۱۳۹۹
خیلی خیلی افتضاح اصلا بهم کمک نکرد
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا
۱۷:۲۸ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۰۲ دی ۱۳۹۸
خوب
آخرین اخبار