واقعیت این است که تاکنون تحقیق علمی و مستندی برای اینکه نشان داده شود آب‌لیمو می‌تواند در درمان رفلاکس اسید معده کمک‌کننده باشد، انجام‌نشده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لیمو یک ماده اسیدی دارد، هرچند برخی از مردم معتقدند می‌تواند به کاهش رفلاکس اسید معده کمک کند. اما واقعاً چنین است؟

آیا خوردن این نوشیدنی واقعا می‌تواند سوزش سر دل را درمان کند؟///ثباتی


 واقعیت این است که تاکنون تحقیق علمی و مستندی برای اینکه نشان داده شود آب‌لیمو می‌تواند در درمان رفلاکس اسید معده کمک‌کننده باشد، انجام‌نشده است.

رفلاکس باعث التهاب و تحریک مری می‌شود که اغلب باعث احساس سوزش سردل می‌شود و ممکن است با خلط یا حالت تهوع هم همراه شود. مطالعه‌ای تاریخی در برزیل در سال ۲۰۱۲ نشان داد در شرق و غرب برای کمک به هضم غذا و مسائل مربوط به دستگاه گوارش ازجمله رفلاکس معده از آب‌لیمو استفاده‌شده است، اما تحقیق علمی درباره چرایی آن توسط محققان انجام‌نشده است. برخی معتقدند آب‌لیمو خود منبع اسید است بنابراین ممکن است در برخی افراد اوضاع را بدتر هم کند و ممکن است به همین دلیل باشد که خیلی روی این قضیه مانور درمانی داده نشده است. بیش از ۲۰ تا ۳۰ درصد از مردم در غرب با رفلاکس اسید معده مواجه بوده و ماهانه ۶۰ میلیون آمریکایی درگیر این موضوع هستند.

اما به‌هرحال آب‌لیمو روی برخی اثر می‌کند و روی برخی جواب عکس می‌دهد که در چنین مواردی نباید از آن به‌عنوان راه درمان رفلاکس استفاده شود. کسانی که با این روش جواب گرفته‌اند معمولاً ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قبل از غذا آب‌لیمو را مصرف می‌کنند. خوردن به‌اندازه خیلی کم در ابتدا، برای دیدن واکنش بدن و سپس خوردن ۱ قاشق آب‌لیموی حل‌شده در یک لیوان آب معمولاً توسط کسانی که جواب گرفته‌اند، توصیه‌شده است، ضمن اینکه لیمو آنتی‌اکسیدان داشته و سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و مانع از بروز برخی بیماری‌ها مانند سرماخوردگی می‌شود.

منبع : برنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار