تقوی نژاد گفت: ۲۷ بیمارستان با سه اولویت در پایتخت ساخته میشوند و مجوز ساخت یک بیمارستان هزار تختخوابی را گرفته ایم.
سید کامل تقوی نژاد معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره پروژه های نیمه تمام، بازسازی و نوسازی بیمارستان ها در برابر زلزله و ساخت بیمارستان های جدید در پایتخت اظهار کرد: یکی از برنامه های جدی وزارت بهداشت تدوین استانداردهای مقاوم سازی مراکز درمانی و بیمارستان هاست و در این زمینه ساخت بیمارستان در پایتخت را دنبال می کنیم اما برای ساخت این بیمارستان ها به بودجه چند هزار میلیاردی نیاز داریم.
تقوی نژاد از ساخت ۲۷ بیمارستان با سه اولویت در پایتخت خبر داد و گفت: در این بین به دنبال ساخت بیمارستان های هزار تخت خوابی با مشارکت بخش خصوصی و استفاده از کمک های خیرین، تسهیلات بانکی و مولدسازی سرمایه ها و دارایی های وزارتخانه هستیم و از شورای عالی اقتصاد مجوز ساخت یک بیمارستان هزار تخت خوابی با جذب سرمایه خارجی در پایتخت را گرفته ایم.
معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: ما به دنبال شناسایی سرمایه ها، املاک و دارایی های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستیم که از آنها استفاده خوبی نمی شود، ما به دنبال تغییر کاربری برخی ساختمانها به مرکز تجاری هستیم و پس از تبدیل وضعیت آنها را بفروشیم تا از این راه بتوانیم بخشی از هزینه های عمرانی را تامین کنیم.
بیشتر بخوانید:۲۷ سال؛ متوسط عمر ساختمانهای درمانی کشور/ بیش از ۶ درصد مرگ و میرها ناشی از حوادث ترافیکی است
تقوی نژاد با اشاره به روند ساخت بیمارستان ۸۰۰ تخت خوابی مهدی کلینیک در جوار بیمارستان امام خمینی اظهار کرد: ساخت بیمارستان ۸۰۰ تخت خوابی مهدی کلینیک با کمک خیرین شروع شده بود اما به دلیل حجم عظیم پروژه در حال حاضر وزارت بهداشت از محل اعتبارات در اختیار و تسهیلات بانکی پروژه را تکمیل می کند و امیدواریم تا پایان دولت دوازدهم این بیمارستان بهره برداری شود.
معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: بیمارستان هایی که با مشارکت بخش خصوصی یا خیرین ساخته می شوند، افزایش هزینه درمان برای بیماران ندارند و دولت ما با التفاوت هزینه تعرفه خصوصی و دولتی را پرداخت می کند.
بیشتر بخوانید: افزایش تعداد تختهای بیمارستانی تا سال ۱۴۰۴/ گسترش خدمات رسانی به سمت مناطق محروم
تقوی نژاد با اشاره به قدیمی ترین بیمارستان پایتخت اظهار کرد: بیمارستان هایی با طول عمر زیاد در تهران داریم ، به عنوان مثال بیمارستان فیروزآبادی در کشور از سال ۱۳۱۳ ساخته شده است و حدود یک قرن عمر دارد و در حال ساخت بیمارستان جدیدی در کنای بنای قدیمی هستیم.
گفتنی است، وزیر بهداشت در ابتدای سال ۹۸ از توقف ساخت و سازها در وزارت بهداشت سخن گفت و افزود: بیش از این نمیتوان از کیک منابع بهره برد و باید از بخش خصوصی استفاده کنیم، اما روی سلامت مردم هم معامله نمیکنیم. بنابراین اولویتها را درآورید، ساخت و ساز دیگر خبری نیست و ترمز کنید.
وی ادامه داد: اصلا پول نداریم؛ بسیار سال سختی است که انشاءالله به سرافرازی از آن عبور می کنیم. این خشکسالی را هم میگذرانیم و باز به تر سالی منابع میرسیم، اما در حال حاضر باید اولویت بندی کنیم. زیرا وقتی نفت نمیفروشیم، ما هم که وابسته به آن هستیم، بیپول میشویم و کسی که پول ندارد، رستوران نمیرود.
انتهای پیام/