نخستین کنفرانس بین المللی یکجانبه گرایی و حقوق بین‌الملل در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد.

خستین کنفرانس بین المللی یکجانبه گرایی و حقوق بین‌الملل برگزار شدبه گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین کنفرانس بین المللی یکجانبه گرایی و حقوق بین الملل با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه، حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی، سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات و تعدادی از کارشناسان داخلی و خارجی برگزارشد.
 
حمید رضا علومی یزدی معاونت حقوقی و امور مجلس وزارت علوم تحقیقات وفناوری و دبیر علمی همایش در ابتدای جلسه اظهار کرد: این همایش به دنبال بررسی و مطالعات و پژوهش‌های علمی برای تبین یک جانبه گرایی در برابر چند جانبه گرایی بوده که امروز به مرحله اجرایی رسید.
 
او افزود:پیش از این همایش؛ ۴ نشست در دانشگاه‌های کرمانشاه، مشهد، شیراز و صنعتی نفت برگزار شد.
 
علومی یزدی گفت: مقالات این همایش به ۴ زبان عربی، فرانسه، انگلیسی و فارسی برای دبیرخانه ارسال شد که از بین این مقالات ۱۰ مقاله با حضور ۸ نفر از اساتید از کشور‌های روسیه، افغانستان، مقدونیه، ازبکستان، فنلاند و قطر امروز ارائه می‌شود.
 
دبیرعلمی همایش با اشاره به برگزیدن مقالات خارجی در این همایش تصریح کرد: در داخل کشور نیز از مقالات ارسالی به دبیرخانه ۱۶ مقاله به عنوان برتر انتخاب شد که ارائه خواهدشد.
 
او ادامه داد: این همایش با حمایت مدیران علمی و دانشگاهی کل کشور باتوجه به تحولات جهانی روز برگزار شد.
 
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم ابراز کرد: موضوع چندجانبه گرایی در حوزه بین الملل، چندجانبه گرایی در حقوق بین الملل، صلح و امنیت در حوزه چندجانبه گرایی و آینده و روابط در پرتو یک جانبه گرایی از ۴ فصلی است که در طی همایش به آن پرداخته می‌شود.
 
در ادامه همایش حسین سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبایی اظهار کرد: دانشگاه‌ها اولین پیوند بین جامعه دانشگاهی، مسئولین کشور و گرفتن تصمیمات بزرگ کشوری است.
 
او افزود: دانشگاه‌ها به عنوان بازوی علمی و فکری هستند که در حل مسائل مالی، اقتصادی، بحرانی، چون سیل و ارتباطات خارجی نقش بارزی را دارند.
 
سلیمی گفت: اکنون دولت به صورت جدی از دانشگاه‌ها حمایت می‌کند.
 
او ادامه داد: در خصوص بحث علمی سه نکته؛ تعارض یک جانبه گرایی بنیادی و ماهیت با حقوق بین الملل، تفاوت و تعارض یک جانبه گرایی با ماهیت دیپلماسی و ناهمخوانی یک جانبه گرایی با عرف جامعه در مطالعات بین‌الملل بسیار مهم است که در همایش امروز مورد نقد و بررسی قرار داده می‌شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار