به گزارش خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،محمد آقاجانی رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز در مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دانشکده پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دورههای قبل در مسیر پیشرفت قرار گرفته و بیمارستان امام حسین (ع) به عنوان الگویی معرفی شده بود.
او افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشترین جمعیت تحت پوشش را دارد و برنامه ریزی بلند مدت در سطوح مختلف باید انجام شود تا ارتقای کیفی و کمی درهمه امور انجام شود.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: پایین بودن بهرهوری نیروی انسانی مشکلاتی را برای ما در گذشته ایجاد کرده بود.
آقاجانی گفت: ۱ هزار و ۳۰۰میلیارد تومان بدهی دانشگاه را زمین گیر کرده بود و نتایج آزمونهای علمی در گذسته نشان دهنده ضعف پایین دانشگاه بود. متاسفانه دانشگاه بهشتی دارای یک پردیس علوم پزشکی نیست.
او بیان کرد: در طی سه دهه فعالیت دانشگاه ما نتوانسته یک بیمارستان آموزشی بسازیم و اکثر مراکز درمانی فرسوده و قدیمی هستند و مدیریت بیمارستانها عمدتا سنتی است که در این شرایط بهبود شرایط مالی و برنامه ریزی انجام شده است.
اقاجانی افزود: شاخصهای بهره وری در حال کنترل است و پرونده الکترونیک بیماران تکمیل شده است. زمینه تبادل اطلاعات با سازمانهای بیمهای فراهم شده است و ۱۴ دانشگاه منتظر استقرار سیستم با دانشگاه ما هستند.
او تاکید کرد: کاهش قیمت ۱۵ درصدی دارو و تجهیرات پزشکی در حوزه بستری موفقیت بزرگی محسوب میشود و ما در این دوره کارانه پزشکان پرداخت کرده ایم، اما به دلیل اینکه بیمهها بدهی خود را به موقع نداده کارانه و حقوق پزشکان با تاخیر پرداخت شده است.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه بدهی دانشگاه به ۸۰۰ میلیارد تومان رسیده است، افزود: یک شهرک از وزارت دفاع خریداری شده است و اکنون در نقطه نهایی قرار دارد، تفاهم نامهای در این زمینه امضا شده و مبلغ ۳۰۰ میلیارد تومان وام گرفته شده است. در این سایت عظیم ستاد مرکزی و دیگر مراکز مستقر میشوند و بیمارستان ۱۰۰۰ تخت خوابی احداث میشود. پروژه ۷۰۰ تخت خوابی کلید خورده است و در حال حاضر با پیشرفت ۷۵ درصدی رسیده است.
آقاجانی بیان کرد: بودجه جاری دانشگاه رشد خوبی داشته است، اما به طور کلی ما در بخش بودجه دچار عقب ماندگی هستیم و دانشگاه از یک آزمایشگاه مرجع برخوردار نیست. زمینی در مجاورت اتوبان بابایی برای راه اندازی آزمایشگاه مرجع خریداری شده است و این ازمایشگاه پزشکی به صورت مرجع در حال ساخت است که تجهیرات آن از خارج وارد شده است.
او ادامه داد: ما در زمینه بهداشت رشد داشتهایم، ولی ما در حوزه آموزش پزشکی دچار افت شده بودیم و به همین دلیل نقشه تمایز طراحی و جذب هیات علمی منظم و اصولی شده و در همین راستا بیش از ۳۰۰ نفر جذب شده اند.
آقاجانی اظهارکرد: بررسی نتایج بورد تخصصی نشان داد که ما جایگاه اولیه خود را از دست داده ایم و مدیران از مهر ۹۷ هم قسم شده اند تا این مشکل را برطرف کنند که خوشبختانه امسال از رشد خوبی برخوردار شده ایم.
او بیان کرد: رشد ۳۳ درصدی کمی و ۴۳ درصدی کیفی اقدامات دانشگاه نقطه عطفی محسوب میشود. ما امروزه به تولید ۳ مقاله به ازای هر عضو هیات علمی رسیدهایم و شرکتهای دانش بنیان رشد ۳۰ درصدی در دانشگاه داشتهاند. با دو دانشگاه صنعتی بزرگ قرار دادی در این زمینه امضا کرده ایم.
انتهای پیام/
اکثر مراکز درمانی فرسوده و قدیمی هستند