به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر شما هم از علاقمندان به ترشی هستید توصیه می کنیم در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه ترشی لیته بادمجان آشنا شوید.
مواد لازم برای ترشی لیته بادمجان:
بادمجان بزرگ ۱۰ عدد
هویج بزرگ ۳ عدد
* سبزی ترشی به مقدار لازم
فلفل ترشی (زیاد تند نباشد) خیلی کم
سیر ۲۰ حبه
گلپرساییده ۳ قاشق غذاخوری
سیاهدانه به مقدار کم
گل کلم بزرگ نصف گل کلم
سرکه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
کرفس ۲ شاخه
طرز تهیه ترشی لیته بادمجان:
بامجان کبابی (من بادمجان را کبابی میکنم، اما اگر شما بوی دودی بادمجان را دوست ندارید میتوانید بخارپز یا اینکه داخل سینی فر بگذارید تا نرم شوند، یا با مقداری آب و سرکه بپزید.)
همه مواد را بشویید و بگذارید خشک شوند و آنها را درشت خرد کنید بادمجانها را پوست بگیرید، سپس آنها را جدا جدا داخل سبزی خردکن به اندازهای میخواهید ریز باشند خرد کنید.
هنگام خرد کردن مواد ترشی لیته روی آنها نمک بپاشید و بعد از خرد کردن آنها را داخل صافی بریزید تا آب اضافی سبزیجات برود.
سپس همه مواد ترشی را داخل یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و روی آنها گلپر و مقدار کمی سیاهدانه بریزید و مخلوط کنید. بعد ترشیها را داخل ظرفهای مخصوص ترشی تان بریزید و روی آنها را با سرکه سفید بپوشانید و در ظرف را محکم ببندید که هوا به داخل ظرفها نفوذ نکند ظرفهای ترشی را داخل یخچال یا جایی خنک و تاریک قرار بدهید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/