محمد شریفی مقدم دبیرکل خانه پرستار ایران در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به تصویب قانون ارتقاء بهرهوری، اظهار کرد: قانون ارتقاء بهرهوری کارکنان بالینی در سال ۸۸ به تصویب هیئت دولت رسیده است و هدف، کمتر شدن ساعتهای کاری پرستاران در فضای کار بیمارستانها و مراکز درمانی است.
دبیرکل خانه پرستار ایران ادامه داد: بر اساس آیین نامه این مصوبه، نوبت کار، سختی بخش و سابقه کاری پرستاران از میزان ساعات کاری موظفی در هفته کمتر میشود و حتی افرادی که در شیفت شب مشغول به فعالیت در بیمارستانها و مراکز درمانی هستند و برای ایجاد انگیزه ضریب یک و نیم به این افراد تعلق میگیرد.
شریفی مقدم تأکید کرد: قانون ارتقاء بهرهوری بعد از چند سال تأخیر در بیمارستانهای دولتی و سپس در مراکز درمانی تأمین اجتماعی اجرا شده است، اما هنوز این قانون در بیمارستانهای نیروی مسلح و خصوصی اجرایی نشده است.
بیشتر بخوانید: مشکل مالی علت اصلی جذب نشدن نیروی پرستار در مراکز درمانی
شریفی مقدم یاد آوری کرد: حذف مزایای قانون ارتقا بهره وری به بهانه دوشغله بودن در حالی انجام می شود که طبق ماده ۷۴ قانون برنامه ششم توسعه کلیه پزشکان ممنوعیت اشتغال در دو شغل را دارند و بیش از ۸۵ درصد پزشکان علاوه بر بیمارستانها و مراکز درمانی دولتی در بخش خصوصی مشغول به فعالیت هستند.
انتهای پیام/