مهراله رخشانیمهر رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره رویکرد این سازمان برای ساخت فضاهای جدید آموزشی اظهار کرد: به دنبال ساخت فضاهایی به شکل مجتمعهای آموزشی هستیم که علاوه بر کلاس درس مشاعاتی از قبیل سالن اجتماعات، حیاط بزرگ، سایت و استخر دارند.
او ادامه داد: در شهر تهران هم در مناطقی که زمین کافی در اختیار ما قرار گیرد چنین رویکردی را دنبال میکنیم و مجتمعهای بزرگ یا حیات طیبه کلاسهای کمتر اما مشاعات زیادی دارند بنابراین ساخت آن نیازمند اعتبار است.
رخشانیمهر در ادامه به موضوع کمبود فضای آموزشی در شهر تهران به ویژه منطقه ۲۲ اشاره و بیان کرد: برای حل مشکل فضای آموزشی در این منطقه اداره کل نوسازی مدارس تهران پیگیر موضوع است تا امکانات لازم از سوی نهادهایی همچون شورای شهر و شهرداری ارائه شود چرا که در روند ساخت و ساز این منطقه، زمین با کاربری آموزشی در نظر گرفته نشده است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تصریح کرد: موضوع بعدی هم که باید به آن توجه کنیم محدودیت اعتباراتی است که با توجه به وظایف، برای نوسازی مدارس در نظر گرفته میشود زیرا اکنون وظیفه تأمین فضاهای آموزشی جدید و ایمن را داریم اما به طور ناگهانی تصمیم بر ایجاد منطقه ۲۲ بوده است که در آن برجهای متعددی ساخته شد و هیچ تمهیدی برای ساخت مدرسه در این مناطق نشده است در این شرایط نوسازی چگونه میتواند برای این ساخت و سازهای ناگهانی ضمن انجام دیگر وظایف تأمین اعتبار کند.
او بیان کرد: وقتی منطقه ۲۲ تشکیل شد باید از محل قانون شوراها انبوهسازان را موظف کنند تا در کنار ایجاد برجها فضاهای آموزشی هم برای آن در نظر بگیرند و اکنون یکی از مشکلات جدی شهر تهران تأمین فضای آموزشی منطقه ۲۲ است.
انتهای پیام /
اونجا بچه ها مدرسه رو از خونه اشون بيشتر دوست دارن